Kuva: YouTube

Nainen jäi jumiin kaupan pakastealtaaseen - katso epätoivoinen video

01.11.2016 13:45 - Senja Rapila

23-vuotias Chloe pelkäsi tuona nimenomaisena hetkenä kuolevansa kaupan pakastimeen, mutta hänen onnekseen tilanteesta selvittiin säikähdyksellä.

Jokainen meistä saattaakin tietää sen epätoivon tunteen, kun jokin ruumiinosa jää jumiin liian ahtaaseen vaatteeseen tai välikköön. Moni meistä ei kuitenkaan ole ajatellut jäävänsä elämänsä aikana jumiin kaupan pakastealtaaseen, eikä se YouTubeen lisätyn videon perusteella ole erityisen mukavaa.

Videolla nähdään, kuinka 23-vuotias Chloe on joutunut jo epätoivon valtaan jäädessään jumiin kaupan pakastealtaaseen. Nuori nainen oli jumissa kaupan pakastealtaassa yhteensä kymmenen minuuttia, ennen kuin hänet saatiin nostettua sieltä pois. 

- Olen jumissa, olen jumissa! Minä kuolen helvetti pakastimeen! Chloe huutaa videolla ystävälleen, joka yrittää keksiä keinon pakastimessa istuvan naisen irroittamiseen.

Voit katsoa tragikoomisen videopätkän alapuolelta.

Kun Metro-lehti tavoitti Chloen, nuoren naisen selitys tilanteeseen oli ymmärrettävä. Kaveriporukka oli nauttinut ehkä muutaman lasillisen liikaa alkoholipitoista juomaa.

- Olin ystävieni kanssa ja olimme todella humalassa. Menimme kauppaan hakemaan lisää alkoholia, istuin pakastimen reunalle ja sitten tipuin sinne. Pääsin sieltä melkein jo pois, mutta ystäväni Charlotte työnsi minut takaisin sinne, Chloe kertoi.

Lähde: Metro

Lue myös: Tytöllä jäi pää jumiin Halloween-kurpitsan sisälle - katso hilpeä video

Kilpailut

Uusimmat