Kuva: Fotolia

Nainen sai tietää poikaystävänsä pettävän - piiloutui auton takakonttiin ja twiittasi tapahtumat

23.04.2016 13:45 - Senja Rapila

Tämä mies sai tuntea nahoissaan sen, millaisia salapoliiseja naiset ovat epäillessään uskottomuutta.

Twitter-käyttäjä La Loba eli Victoria on mennyt pettävän poikaystävänsä paljastamisessa äärimmäisyyksiin, hän nimittäin piiloutui miehensä takakonttiin siksi aikaa, kun tämä ajeli rakastajansa kanssa pitkin kyliä. 

Nainen kertoo Twitter-tilillään, kuinka suhde on heittänyt volttia jo pidemmän aikaa, mutta viimeinen niitti tuli hänen omana syntymäpäivänään, kun mies suuttui Victorian mentyä juhlimaan ystäviensä kanssa.

Mies jäi kiinni pettämisestä mitä epätodennäköisimmällä tavalla: kun Victoria vietti aikaa ystävänsä Jayn kanssa, Jayn ystävä "Katie" soitti hänelle. Jay piti puhelua kaiuttimella, jolloin Katien puheen takaa kuului aivastus.

- Terveydeksi, Katie sanoi puhelimessa, jonka jälkeen miesääni kiitti taustalla. Ei mennyt kuin hetki, kun Victoria tunnisti äänen oman miehensä ääneksi. Tilanne eskaloitui lopulta niin, että Victoria päätyi miehensä takakonttiin odottamaan kostoa.

Lopulta nainen ponkaisi ulos takakontista pitkän odotuksen jälkeen ja yllätti miehensä sekä tämän rakastajan Katien autosta.

Voit lukea kaikki twiitit täältä tai Victorian Twitter-tililtä.

Lähde: Some E Cards

Lue myös: Erikoisin seksilelu ikinä? Katso, miltä radio-ohjattava dildolennokki näyttää tositoimissa

Lue myös: Miksi ihmiset rakastuvat perheenjäseniinsä?

Kilpailut

Uusimmat