Mies syytti vaimoaan liian rumaksi - oikeus tuomitsi vaimon 90 000 euron korvauksiin

29.10.2012 15:15 - Mikko Räsänen

Kiinassa on nähty yksi historian erikoisimmista oikeusjutuista, kun mies haastoi vaimonsa oikeuteen väittäen tätä liian rumaksi. Erikoiseksi tapauksen tekee se, että mies voitti ja sai jättikorvaukset.

Erikoinen oikeusjuttu sai alkunsa, kun kiinalainen aviopari sai lapsen. Aviomiehen mielestä perheen lapsi oli kuitenkin suunnattoman ruma. Hän ihmetteli tätä, koska piti itseään ja vaimoaan kauniina ihmisinä. Mies syytti vaimoaan uskottomuudesta, koska hän ei uskonut, että lapsi voi olla heidän. Kun asiaa tarpeeksi puitiin, tunnusti vaimo käyttäneensä nuorempana lähes 80 000 euroa plastiikkakirurgiaan, jolla oli korjaillut ulkonäköään. Leikkaukset eivät kuitenkaan vaikuta geeneihin, joten lapsi näytti samalta, miltä äiti oli näyttänyt lapsena - ja miehen mielestä suunnattoman rumalta.

Mies raivostui tiedosta niin, että haastoi vaimonsa oikeuteen, koska koki, että vaimo oli huijannut hänet naimisiin ja tekemään lapsen kertomatta totuutta "rumista geeneistään" ja kauneusleikkauksistaan. Oikeus asettui miehen puolelle. Miehelle myönnettiin avioero ja vaimo määrättiin maksamaan miehelle yli 93 000 euron suuruiset korvaukset.

Katso vaimon ennen ja jälkeen -kuvat täältä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat