Näin tulevaisuudessa? Seksi robotin kanssa pidentää ikää

10.11.2012 21:15 - Rea Tallgren

Robotteihin perustuva sivustu esittää teorian siitä, että tulevaisuudessa robottien kanssa harrastettu seksi tulee olemaan niin tajunnun räjäyttävää, että se saattaa vaikuttaa ratkaisevasti muun muassa elinikään.

Transhumanity-sivuston artikkelissa kerrotaan useiden tutkimusten jo todistavan, ettö orgasmit pidentävät elinikää. Roboteista kiinnostuneille omistettu sivusto onkin nyt päätynyt pohtimaan, kuinka paljon orgasmien vaikutus vielä kasvaa siinä vaiheessa kun seksinharrastaminen robottien kanssa on arkipäivää.

Sivuston mukaan robottien uskotaan tulevaisuudessa olevan osa ihmisten arkipäivää myös makuuhuoneen puolella. Niistä uskotaankin kehiteltävän kirjaimellisesti niin "laadukkaita" seksikoneita, että niiden antamat orgasmit olisivat täysin ylivertaisia ihmisten toisilleen antamiin orgasmeihin verrattuna. Sivustolla pohditaankin sitä, voiko seksi robottien kanssa jatkossa pidentää myös elinikää.

Se, mikä vielä on selvittämättä on määrite siitä, kumpi eliniän pidentämiseksi on tärkeämpää: säännölliset vai valtavan hyvät orgasmit.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat