Pariskunta omistaa 240 seksinukkea - vievät niitä jopa sightseeing-ajeluille!

25.11.2014 17:45 - Senni Loikala

Brittiläiset Bob ja Lizzie Gibbins ovat hurahtaneet keräilemään seksinukkeja, jotka ovat täyttäneet heidän kotinsa.  

Brittiläisellä pariskunnalla on todella erikoinen harrastus. Bob Gibbins, 60, ja hänen vaimonsa Lizzie Gibbins, 55, keräävät nimittäin oikean ihmisen kokoisia seksinukkeja. Niitä on heidän kodissaan jo 240.

Mistä tahansa kumisista nukeista ei ole kyse, sillä ne näyttävät yllättävän paljon oikeilta ihmisiltä. Sitä edesauttaa myös pariskunnan niille antama kohtelu. He nimittäin pukevat, meikkaavat ja laittavat kampauksia nukkien päissä oleviin peruukkeihin. Erityisesti Bob on hurahtanut nukkeihin, mutta hänen mukaansa harrastus ei liity seksiin.

- Monet nuken omistajat käyttävät niitä seksiin, mutta minä en. En ole ikinä ollut kiinnostunut niistä sillä tavalla, hän vakuuttaa.

Mies tosin pukee nukkeja seksikkäisiin alusvaatteisiin, jotta hän saa postattua niistä kuvia nettifoorumilleen.

- Itse pidän nähdä ne 60-luvun tyyleissä, Bob kertoo.

Seksinukkeihin on palanut hurjasti rahaa, yhteensä reilu 100 000 euroa. Bob arvioi käyttäneensä niiden vaatteisiin noin 6300 euroa, peruukkeihin noin 2500 euroa ja meikkeihin ja koruihin reilu 1200 euroa. Bob kertoo ostavansa uuden seksinuken joka toinen viikko.

Nuket pääsevät ruokapöytään ja autoilemaan

Erikoisinta harrastuksessa on, että Bob ja Lizzie kohtelevat nukkeja lähes kuin oikeita ihmisiä. Bob myöntää puhuvansa nukeille, soittavansa pianoa ja lukevansa niille kirjaa. Päivällisellä yleensä aina joku nukeista pääsee ruokapöytään. Bob jopa vie niitä ajeluille autollaan, jolloin nukeilla on oltava turvavyöt kiinnitettyinä.

- Kun me istumme autossa syömässä ruokaa, ihmiset tuijottavat ja ihmettelevät, miksei kanssamme oleva nainen syö mitään, Bob sanoo.

Miestä ei kuitenkaan häiritse ihmisten hämmästyneet ilmeet, vaan hän kertoo jopa pitävänsä huomiosta.

- Olemme pukeneet Patsyn kesämekkoon kuvauksia varten, kun ulkona on ollut hyytävän kylmä ja ihmiset pysähtyvät tuijottamaan. 

Vaikka pariskunnan harrastus saattaa kuulostaa monelta erikoiselta, vakuuttaa Lizzie sen pysyvän normaaliuden rajoissa. Häntä ei haittaa, vaikka mies on innostunut nukeista.

- Ihmiset saattavat ajatella, että olen hullu, mutta ei minulla ole ongelmia nukkien kanssa ollenkaan. Se on minun ja Bobin yhteinen harrastus. Ei se ole seksuaalista; me vain nautimme ehostaa niitä. Se on kuin olisi ihmisen kokoinen Barbie-nukke.

Kuvia pariskunnasta ja heidän keräämistään nukeista pääset katsomaan täältä.

Seuraava artikkeli: Ranskalaismalli on käynyt läpi useita kauneusleikkauksia näyttääkseen seksinukelta

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat