Seksiväline vai lasten lelu? Kuva 70-luvun pulkasta hämmentää

29.04.2015 20:00 - Mikko Räsänen

Netissä leviää kuva Minibob-nimisestä pulkasta, jota myytiin kaupoissa 70-luvulla. Nykyihmisen silmissä tuo lelu muistuttaa kuitenkin enemmän aikuisille tarkoitettua leikkikalua.

Minibob-pulkka (kuvassa yllä) oli 70-luvun lastentuote. Suomessa se ei vallannut markkinoita, mutta monissa muissa maissa Minibobeja myytiin lukemattomille lapsille. Nyt 70-luvun pulkkakuvista on tullut nettihitti, sillä nykyihmisen silmissä Minibob näyttää kaikkea muuta kuin harmittomalta lastenlelulta.

Minibob ei vuosikymmenten jälkeenkään ole kokonaan kadonnut markkinoilta. Sitä myydään tietenkin Saksassa, jossa tuotteen nimeksi on vaihdettu Zipflbob ja sauvan väri vaihdettu pikimustaksi. Ja kun tuollainen hittituote kerran on keksitty, pitää sillä myös kilpailla. Vuonna 2008 Zipflbob pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan, kun sillä laskettiin 135km/h nopeudella Oberstdorfin mäkihyppymäen alastulorinteessä. Katso video ME-laskusta alta.

Hämmentävissä lastenleluissa vielä Minibobiakin oudompi on ehkä lapsille suunniteltu pehmonalle "Vaginalle". Lue siitä täältä.

Kilpailut

Uusimmat