Täydellisen hämmentävä tapaus: Alaston tunkeutuja masturboi ja söi roskat pölynimurista

24.01.2013 22:15 - Niina Jokiaho

Joitain tarinoita on harvinaisen vaikea lukea hämmentymättä. Mutta tämän täytyy olla omituisin kaikista.

Erikoisia kotihälytyksiä tulee Floridassa vastaan satunnaisesti, mutta tässä maanantaina tapahtuneessa tapauksessa poliisikin oli hämillään illan tapahtumista.

Kaikki alkoi siitä, kun pariskunta havahtui talonsa katolta kuuluvaan jyskeeseen. Kun he menivät ulos selvittämään ukkosmaisen jytinän syytä, hyppäsi katolta alas nuori mies - täysin alasti.

Hypätessään alas nuorukainen osui talossa asuneen pariskunnan mieheen. Tämän jälkeen nuori mies säntäsi avoimesta ovesta sisälle. Päästyään taloon mies aiheutti valtavaa sekasortoa - hän muun muassa tyrkkäsi television pirstaleiksi lattialle ja kaatoi pölynimurin roskat keskelle lattiaa.

Tässä vaiheessa pariskunnan nainen oli etsinyt käsiinsä aseen ja hän ampui kohti tunkeilijaa useita kertoja. Alastomana kekkaloinut mies onnistui kuitenkin väistää luodit.

Mies jatkoi omituista käytöstään: hän muun muassa masturboi olohuoneessa, ulosti kahteen eri paikkaan ja lopulta söi osan lattialle pölynimurista kaatamistaan roskista.

Paikalle saapunut poliisi pidätti tunkeutujan ja toimitti tämän sairaalaan. Tarkkaa syytä miehen käytökselle ei tähän mennessä ole annettu.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat