47-vuotias nainen "näyttää liian nuorelta" - haluaa vanhentavaan leikkaukseen, katso kuvat

25.07.2013 15:15 - Reija Saarinen

Monet naiset käyttävät tuhansia euroja näyttääkseen nuoremmilta. Eräs brittinainen haluaa kuitenkin mennä kosmeettiseen leikkaukseen, joka tekisi hänestä vanhemman näköisen. 

Anne Bolton on neljän lapsen äiti. Ikää naisella on 47 vuotta, mutta usein häntä luullaan parikymppiseksi. Moni voisi ottaa nuorekkaan ulkonäön positiivisena asiana, mutta Boltonin mukaan tämä ei ole siunaus, vaan ennemminkin kirous. 

Naisen mukaan hänen nuorekas ulkonäkönsä on pilannut kaksi avioliittoa ja kaksi pitkään kestänyttä parisuhdetta. Syynä liittojen kariutumiseen on naisen mukaan se, että nuoret miehet parveilevat jatkuvasti hänen ympärillään. Myös hänen poikansa inhoaa äitinsä kanssa liikkumista, sillä tasaisin väliajoin naista luullaan poikansa tyttöystäväksi. Omien ystävienkin kanssa on välillä ongelmia, sillä iän myötä nämä alkavat näyttää vanhemmilta, kun taas Bolton näyttää edelleen ikäistään huomattavasti nuoremmalta. Omien sanojensa mukaan nainen olisikin valmis tekemään mitä vain näyttääkseen vanhemmalta.

- Tekisin mitä vain muutaman rypyn tähden. Haluaisin kovasti näyttää ikäiseltäni, Bolton kertoo.

Katso kuvat naisesta täältä

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat