81-vuotias nainen näyttää tyrmäävältä: "Sinkkuus on nuorekkaan ulkonäköni salaisuus"

15.06.2015 19:15 - Rea Tallgren

Nina Snelling ei ole ikinä turvautunut leikkauksiin tai Botoxiin, vaikka niin voisi helposti luulla. Kukaan kun ei meinaa uskoa naisen olevan jo yli kahdeksankymppinen.

Nina Snelling on 81-vuotias, mutta sitä ei pitkähiuksisesta naisesta ikinä uskoisi. Solakka ja kaunishampainen nainen menisi täysin viisikymppisestä. Snelling sanookin, että hän käyttää usein ikäänsä jäänmurtajana tavatessaan uusia ihmisiä.

Ei stressiä miehistä

Vaikka Snelling tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, ei hän koe halua seurusteluun tai sitoutumiseen. Hänellä on ollut monta poikaystävää, ja häntä on kosittu viisi kertaa, mutta hän on päättänyt kulkea elämänsä pääosin sinkkuna.

- Uskon, että syy nuorekkaaseen ulkonäkööni on se, etten ole ollut onnettomassa suhteessa tai vastaavasti joutunut sietämään sitä stressiä, mitä miehen kanssa eläminen aiheuttaa, Snelling pohtii.

Ei harmaita hiuksia

Vaikka Snelling on sinkku, on hän yhden lapsen ylpeä äiti. Snelling kasvatti lapsensa yksin, sillä ei kokenut tyttärensä isän olevan oikea mies hänelle. Nyt hänen tyttärensä Virginia on jo 53-vuotias.

- En tiedä, kulkeeko nuorekkuus meillä geeneissä. Minä käyn esimerkiksi kampaajalla kerran vuodessa ottamassa raitoja. Minulta ei ole vielä löytynyt yhtäkään harmaata hiusta, Snelling pohtii.

On Snellingin ulkonäköä sitten kiittäminen geeneistä tai sinkkuudesta, on hän harvinaisen onnekas - ja luonnostaan. Naiselle ei muun muassa ole ikinä tehty hampaidenvalkaisua saati ruiskutettu Botoxia.

Katso kuvat käsittämättömän nuoren näköisestä Snellingistä tästä.


Lue myös: Isoäiti leikkeli itsensä nuoremman näköiseksi - hankki muun muassa "designer-vaginan"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat