Kuva: Rasmus Tikkanen

82-vuotiaan Raimon treffi-ilmoituksesta nettihitti: "Reipas herrasmies etsii seuraa"

20.08.2016 13:01 - Emma Ylistalo

Pojanpoika auttaa ukkiaan löytämään rinnalleen naisen ihanalla päivityksellä Facebookissa.

Facebookissa on ihastuttanut päivitys, jolla Rasmus Tikkanen auttaa 82-vuotiasta ukkiaan löytämään rinnalleen uuden naisen.

"Tässä on mun ukki, Raimo Oskari Palin, sinkkumiesleski vailla vertaa! Juteltiin tässä elämästä ja kovasti ukki kaipais seuraa." alkaa Tikkasen tekemä päivitys ukistaan.

"1933 sodan jalkoihin syntynyt ukkini on viettänyt rikkaan elämän, kasvattanut 3 tyttöä ja oli elämänsä rakkauden kanssa yli 60 vuotta yhdessä. Mummin sivut loppuivat kuitenkin yllättäen kesken, suru oli järkyttävä. Ei pysty mitenkään käsittämään sitä surun määrää vaikka mun ihana mummi olikin. Kun elämän rakkaus poistuu ihan yhtäkkiä, mitä jää jäljelle? Mutta niin ihmismieli ja aika ovat ihmeellisiä asioita, ne parantavat syvimmätkin haavat. Ukilla on vielä monta sivua jäljellä. Se voi olla aika kiva tarina!"

"Saa laittaa viestiä niin Raimo tässä, ylpeä laivaston upseeri ja herrasmies, lähtee mielellään tutustumaan."

Voice.fi-sivusto tavoitti Facebook-päivityksen tehneen Tikkasen, joka kertoi, että hänen ukkinsa on saanut paljon yhteydenottoja. Myöhemmin tulee hetki, kun Palin käy ehdokkaita läpi. Erityisiä vaatimuksia hänellä ei naisen suhteen ole.

- Ehkä kuitenkin se, että olisi yhtä hyvässä kunnossa, jotta voisi käydä pyöräilemässä, tanssahtelemassa ja kävelyillä, Tikkanen kertoi Voice.fi-sivustolle.

- Ukki on ihan innoissaan. Ei se kipinä ikinä häviä ihmisestä. Vaikka olisi 100-vuotias niin rakkaus ja sen etsintä on ihmisessä hautaan asti! Tikkanen muistuttaa. 

Katso päivitys kokonaisuudessaan alta tai täältä.

Lue myös: 105-vuotias nainen sai toivomansa syntymäpäiväjuhlat - paikalla kuuma palomies

Kilpailut

Uusimmat