Kuva: YouTube

Suomalaisyhtye haluaa toimia deittipalveluna: "Haemme sinkkuja mukaan videolle"

12.07.2016 14:30 - Tiina Svensk

Jos rakkautta ei ole löytynyt Tinderistä, voi onneaan kokeilla myös Tiisun musiikkivideolla.

Vietätkö kesääsi sinkkuna, mutta kaipaisit jo muutosta tilanteeseen? Jos et ole löytänyt rinnallesi vielä sitä oikeaa huolimatta treffailusta tai erilaisista deittisovelluksista, saattaa suomalaisella Tiisu-yhtyeellä olla sinulle ratkaisu.

Tuoreen kappaleensa "Sinkkuelämää" julkaissut yhtye haluaa nimittäin toimia eräänlaisena amorina ja deittipalveluna tuoreen musiikkivideonsa avulla. Sinkkuelämää -kappaleelle kuvataan video, jolle otetaan esiintymään vain sinkkuja.

- Musiikkivideon tarkoitus olisi toimia ns. "deittipalveluna." Se tarkoittaa siis sitä, että haemme kaiken ikäisiä, kaikenlaisia sinkkuja mukaan esiintymään videollemme, kertoo yhtyeen laulaja Henrik Illikainen Tiisun Facebookiin ladatulla videolla.

Illikainen kertoo videolla, että jokaisesta kuvauksiin osallistuvasta sinkusta kuvataan oma pätkä, jolla voi tehdä ihan mitä haluaa - esimerkiksi laulaa tai tanssia Sinkkuelämää -kappaleen tahtiin. Jos videon katsoja kiinnostuu videolla esiintyvästä sinkusta, hän voi laittaa yhtyeelle viestiä. Silloin hän saa kiinnostavan sinkun yhteystiedot, ja he voivat halutessaan sopia treffit.

Sinkkuelämää -videota kuvataan Tiisun kesän kiertueen yhteydessä, ja tarkemmat kuvauspäivät löytyvät yhtyeen Facebookista. Myös hakuvideo ja ilmoittautuminen löytyvät yhtyeen sivuilta.

Hakuvideon voit katsoa täältä.

Sinkkuelämää -kappaleen voit kuunnella Spotifystä.

Lue myös: Riehakasta menoa, sotkemista, toheloimista - niistä on Tiisun keikat tehty

Lähde: Tiisun Facebook

Kilpailut

Uusimmat