Mies soitti Facetime-puhelun väärään numeroon - eeppinen lopputulos naurattaa netissä

15.09.2016 11:15 - Mika Parikka

Facetime-puheluissa käytetään puhelimen etukameraa, joten kuulemisen lisäksi kummatkin osapuolet myös näkevät toisensa.

Facetime-puhelut ovat puhelimen kameraa hyödyntäviä puheluita. Ne mahdollistavat äänen lisäksi myös näköyhteyden ystävääsi. Suomessa Facetime-puhelut eivät tunnu olevan niin suosittuja kuin ulkomailla. Liekö syynä sitten suomalainen rujous, mutta keksintö on loistava.

Facetime-puhelua soittaessa on hyvä tietää kelle soittaa, ettei pääse tapahtumaan kiusallisia vahinkoja. Amerikkalaiselle Rell Hillille kävi tepposet, kun mies soittikin Facetime-puhelun vahingossa väärään numeroon.

Puheluun vastasi 15-vuotias tuntematon poika. Lopputulos oli kiusallisuuden sijaan kuitenkin eeppinen, kun sen sijaan, että Hill olisi pahoitellut väärää numeroa, mies alkoikin juttelemaan tuntemattoman pojan kanssa. Heistä tuli äkkiä ystävät.

"Soitin eilen Facetime-puhelun väärään numeroon ja tämä punatukkainen vastasi. Päädyimme juttelemaan puoleksi tunniksi. Hän oli itse asiassa pirun rento", Hill kommentoi tapahtunutta.

Epätodennäköinen kaksikko tuli yllättävän hyvin toimeen ja otti tapahtuneesta ilon irti:

"Puhuimme kuin olisimme vanhoja ystäviä", Hill jatkoi.

Kaksikosta tuli lähes ystävät ja tapausta on sittemmin päivitelty ympäri internetiä. Katso alta hauska kuva kaksikosta:

Eli ei muuta kuin puhelin käteen ja soittelemaan summanmutikassa Facetime-puheluita. Ilmeisesti tällä tavalla voi tehdä uusia ystäviä!

Lähde: Buzzfeed, The Lad Bible

Lue myös: Pystyt vapauttamaan itsesi nippusiteistä alle minuutissa - opettele kidnappauksen varalta

Kilpailut

Uusimmat