Kuva: Fotolia

Ikuistiko Mars-mönkijä elävän olennon? Katso video

18.10.2016 14:15 - Mika Parikka

Mars-mönkijä Curiosityn ottamassa videossa nähdään liikkuva objekti, jonka monet mieltävät olevan Marsissa elävä skorpionia muistuttava hyönteinen.

Marsia tutkii ahkerasti tälläkin hetkellä Mars-mönkijä Curiosity. Mönkijässä on kameroita, jotka välittävät upeaa kuvamateriaalia punaiselta planeetalta Nasan ja ihmisten pällisteltäväksi. Internetissä leviää nyt jo jonkin aikaa sitten julkaistu video, sillä monet näkevät siinä jotain mystistä.

Videolla Curiosity poraa Marsia ilmeisesti ottaakseen jonkin sortin näytteitä. Video on eräänlainen pikakelaus, joka koostuu monesta valokuvasta. Siinä nähdään liikkuva objekti, joka muistuttaa etäisesti jotain Maassakin nähtyä hyönteistä. YouTube-kanava MARS ALIVE on ottanut asiakseen julkaista videon omalla kanavallaan ja penää nyt selityksiä omituiselle hyönteiselle.

Osa uskoo liikkuvan objektin todellakin olevan jokin Marsissa asuva hyönteinen, mutta realistisempi diagnoosi taitaa kuitenkin olla vain porasta johtuva liikkuva kivi tai muu vastaava. Uskojat haluaa kuitenkin uskoa.

I want to believe!

Katso alta video Mars-mönkijän ottamasta videosta ja tee omat johtopäätöksesi:

Lue myös: Elefantti ryntäsi veteen pelastamaan "hukkuvan" ihmisen - katso uskomaton video

Kilpailut

Uusimmat