Valokuvaaja ikuisti maajussit yhteen kalenteriin - katso tulikuumat kuvat

22.11.2016 21:45 - Mika Parikka

Ranskalaiskuvaajan kamera ikuisti viimeksi puolialastomia palomiehiä. Nyt vuorossa ovat maajussit, jotka ovat monelle todellista silmäkarkkia.

Fred Goudon on ottanut asiakseen kuvata miehiä. Eikä mitä tahansa miehiä, vaan sellaisia miehiä, joita miehistä pitävät katsovat enemmän kuin mielellään. Goudon ikuisti taannoin kalenteriin palomiehiä, mutta nyt kameran eteen on asettunut maajusseja. 

Ja kun puhutaan maajusseista, tarkoitetaan niillä lihaksikkaita komistuksia. Goudon kertoi The Huffington Postille osallistuneiden olleen innoissaan, kun saivat poseerata seksikkäästi kameran edessä. He suostuivat kuviin mainostaakseen työtänsä ja omistautumista, johon maajussit heittäytyvät joka päivä raskaassa työssään.

"Olemme toivottaneet kaikki farmien omistaja ympäri Ranskan tervetulleiksi tekemään tätä projektia niin realistiseksi kuin mahdollista", Goudon kertoo. 

Äkkiseltään kuvia katsomalla voisi olettaa, että jokainen malli on käynyt läpi ainakin jonkinlaisen seulan ennen kalenteriin päätymistä. Katso kuvat kalenterista täältä

Lähde: The Huffington Post, Instagram

Lue myös: Ranskalaiset palomiehet ikuistettiin seksikkäisiin kuviin - mitä komistuksia!

Lue myös: Kakkaavia koiria sisältävä kalenteri on upein keksintö ikinä - haluat katsoa kuvat

Lue myös: Naisten rugby-joukkue riisuutui kalenteria varten - katso upeat kuvat

Kilpailut

Uusimmat