Netti sekosi kahdesta vuohesta - kavioton ja sokea antavat toisilleen tukea

24.11.2016 21:45 - Mika Parikka

Kaksi kaverusta, kumpikin omalla tavallaan erikoisia. Toinen on sokea ja toinen syntyi ilman kavioita.

Pienten vuohien pelastamiseen erikoistunut järjestö Goats Of Anarchy julkaisi vastikään päivityksen, joka on sulattanut sydämet ympäri maailman. Päivitys kertoo kahdesta nuoresta vuohesta, jotka ovat omalla tavallaan erikoisia.

Toinen vuohista on nimeltään Pocket, joka syntyi ilman takakavioita. Vuohi pääsi Goats Of Anarchyn suojiin ja odottaa nyt pari kuukautta uusia takajalkoja. Pocketin haki hyviin hoteisiin Leanne Lauricella, joka myös taikoi tyhjästä Pocketille väliaikaiset takajalat putkieristeestä ja lääketeipistä. 

Kun Pocket saapui turvakotiin New Jerseyhyn, hän ystävystyi nopeasti Pollyn kanssa. Polly on sokea vuohi, joka kärsii hermostuneisuudesta ja muista neurologisista vaivoista. Yhdessä Polly ja Pocket löytävät toisistaan rauhan. 

Kaksikosta tuli nopeasti kuuluisa, kun heistä ladattiin kuva Facebookiin. Nyt Goat Of Anarchyn henkilökunta odottelee jo innolla kevättä, sillä he uskovat Pocketin toimivan Pollyn silminä, jolloin he pääsevät kumpikin nauttimaan ulkoilmasta, niin kuin kunnon vuohet.

Lähde: UPI

Lue myös: Valkoinen orava kiinnitti ihmisten huomion - harvinainen eläin nähdään hittivideolla

Lue myös: Valkoinen orava kiinnitti ihmisten huomion - harvinainen eläin nähdään hittivideolla

Lue myös: Minkä eläimen näet ensimmäisenä jonossa? Psykologinen testi paljastaa todellisen minäsi

Kilpailut

Uusimmat