Kuva: Fotolia

Viisi suloista eläinystävystä, jotka piristävät takuulla päivääsi!

23.04.2017 22:30 - Katariina Auvinen

Voiko esimerkiksi koira ja kettu olla ystäviä? No todellakin voivat.

Ystävyys voi olla yllättävää. Näille viidelle suloiselle parille se on varmasti ollut myös. Eläimetkin kaipaavat toisen seuraa, vaikka kyse ei olisikaan omasta lajista. Esimerkiksi musta labradorinnoutaja on ystävystynyt norsun kanssa, tai kirahvi ja strutsi ovat nykyisin erottamaton parivaljakko eräällä luonnonsuojelualueella. Nämä viisi uniikkia eläinystävystä piristävät varmasti päivääsi. 

1. Tinni-koira ja Sniffer-kettu ovat ystävystyneet toistensa kanssa. Tinni kasvoi Norjassa taajama-alueella ja Sniffer-kettu taas luonnossa, mutta ystävykset löysivät toisensa.

2. Bubbles- elefantti ja Bella-koira. Vaikka tällä parivaljakolla on kokoeroa huima määrä, ei se ystävystymistä ole haitannut. Bubbles pelastettiin Yhdysvaltoihin Afrikasta norsunluun salametsästäjien kynsistä. Labradorinnoutajan ja Bubblesin voi usein nähdä leikkivän vedessä Myrtle Beach Safarilla Etelä-Carolinan osavaltiossa. 

3. Peura ja jänis. Valokuvaaja Tanja Askani ikuisti monta kuvaa mielenkiintoisesta ystävyysparista, jota hän seurasi villissä luonnossa. Peura ja jänis ruokailivat, nukkuivat ja leikkivät yhdessä. Todelliset sydänten sulattajat. 

4. Rosalie-minipossu ja hänen ystävänsä Chy-pupu. Rosaliella on omat Instagram sivunsa, jossa voi seurata minipossun elämää. Hän on ystävystynyt perheen pupun kanssa. Pupu ei ole Rosalien ainut erikoisempi eläinystävä, koska minipossu on myös tutustunut koiriin ja hamsteriin. 

5. Oggie-kultainennoutaja ja Biggie-ankka. Nämä ystävykset ovat kasvaneet yhdessä. Heidän omistajansa Frances Marchin mukaan kummatkin ystävystyivät heti toistensa kanssa. Nyt Oggie saattaa lekotella lasten leikkiammeessa samalla, kun Biggie pesee itseään.  Näiden kahden edesottamuksia löytyy myös Youtubesta. 

Lue myös: Kaupunkiin eksynyt kettu janosi kipeästi ihmisseuraa - eeppinen video leviää

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat