Kuva: Shutterstock

RMJ-festivaali pulassa: Alueen portteja ei saada auki hurjan sään takia - miten käy keikkojen?

22.06.2018 16:57 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Festarijärjestäjä lupaa ilmoittaa, muuttuvatko keikkojen aikataulut vai peruuntuvatko keikat. Portit yritetään avata sään salliessa.

Raumanmeren juhannus -festivaali on joutunut ongelmiin kovan tuulen kanssa. Sääolosuhteet ovat saaneet aikaan sen, että festivaalialueen porttia ei ole pystytty avaamaan. Festivaali on tiedottanut kävijöitä aiheesta kotisivuillaan. Klo 14.45 festivaalin sivuilla ilmoitettiin, että porttien aikaisua siirretään vähintään tunnilla eteenpäin. 

Evelinan oli tarkoitus esiintyä jo klo 15.45, joten naisen keikka nyt joko siirtyy tai peruuntuu. Samoin on Portion Boysin laita, joiden keikka oli määritetty alkamaan kello 16.30. Vielä kello 16.52 festivaalin kotisivuilla kerrottiin, että alueelle ei edelleenkään pääse. 

"Sääolosuhteet näyttävät iltaa kohden helpottuvan, seuraamme sääolosuhteita realiajassa. Tiedotamme lisää nettisivuilla ja Facebook-sivuilla kun meillä on lisätietoa", sivuilla kerrottiin kello 16. 

Kello 16.47 sivuille oli päivitetty seuraavaa: "Tiedotamme pian mahdollisista muutoksista esiintymisaikatauluissa sekä lisätietoa porttien avaamisesta."

- Onhan tämä varmaan monelle harmillista, mutta turvallisuussyistä itse ymmärrän, että alueelle ei uskalleta ihmisiä päästää, kertoo Voice.fi:lle festareille pääsyä odottava Tytti Kiviharju

- Toki tässä nyt mietityttää, että korvataanko lippuja ja mitä tässä nyt itse sitten keksii, hän jatkaa.

Kiviharju kertoo, että lämpimät vaatteet tulevat nyt tarpeeseen. Eniten Kiviharjua mietityttää niiden kohtalo, jotka ovat telttailemassa.

- Kyllä se teltta varmaan muuten paikallaan pysyy, kun siellä ollaan, mutta onko se enää tallessa tuon tuulen jälkeen yöllä jos festareille pääsee käymään, se jää nähtäväksi! Kiviharju summaa.

JUTTUA PÄIVITETTY KLO 17.22: FESTIVAALIN PORTIT SAADAAN AUKI KLO 17.30. LUE LISÄÄ TÄSTÄ.

Lähde: Raumanmeren juhannus

Kilpailut

Uusimmat