Nyt myytävänä: Saksikäsi Edwardin puku ja Chewbaccan pää

23.07.2012 18:45 - Senni Loikala

Los Angelesissa järjestettävässä huutokaupassa myydään menestyselokuvista tuttuja legendaarisia roolivaatteita ja rekvisiittaa.  

Tästä viikosta lähtien keräilijät ja varakkaat elokuvafanit kokoontuvat erikoislaatuisiin huutokauppatapahtumiin Los Angelesissa, kun myynnissä on menestyselokuvissa käytettyjä legendaarisia pukuja ja rekvisiittaa. Kaupan on muun muassa Saksikäsi Edward -elokuvasta tuttu, Johnny Deppin päällä ollut tummanpuhuva ja luova saksikäsi-asu, jonka myyntihinnan uskotaan nousevan 70 000 euroon.

Saksikäsien lisäksi toisena myyntiartikkelina on muun muassa Jali ja suklaatehdas -elokuvasta vuodelta 1971 päähenkilö Willy Wonkan rooliasu. Kaupan on koko Wonkan vaatekerta, johon kuuluu Gene Wilderin vaaleilla kiharoilla ollut beige silinteri, kaulaa koristanut suuri silkkirusetti sekä päällä olleet pitkä violetti takki, kukkapusero sekä vaaleat housut.

Pukuja ja rekvisiittaa on myynnissä myös muun muassa ensi-iltansa 2000-luvulla saaneesta toimintapommista X-Men sekä elokuvasta The Austin Power. Huutokaupassa käydään varmasti kuitenkin kaikkein kovinta taistoa Christopher Reeven päällä olleesta supermies-puvusta sekä vuoden 1977 alkuperäisestä Star Wars -elokuvasta tutuksi tulleesta Chewbaccan päästä.

Katso kuvat muista myytävistä puvuista täältä.

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat