Nyt varmistui: Hoitaja teki itsemurhan Catherine-pilapuhelun jälkeen

12.12.2012 12:15 - Eeva Rajala

Catherine-pilapuhelun brittisairaalassa vastaanottaneen hoitajan jäljiltä on löytynyt itsemurhaviesti. 

Sairaanhoitaja Jacintha Saldanha jätti perheelleen itsemurhaviestin, kertoo Yahoo. Itsemurhaviestin sisällöstä ei kuitenkaan ole tihkunut tietoja, ja todennäköisesti viestiä ei koskaan julkaista tapauksen arkaluontoisuuden vuoksi.

Uutinen itsemurhaviestistä tulee sen jälkeen, kun australialainen 2Day FM -radio, joka kyseisen pilapuhelun teki, päätti lahjoittaa loppuvuoden mainosrahat kuolleen sairaanhoitajan perheelle. Radiokanava on perunut myös omat joulujuhlansa ja aikoo lahjoittaa sairaanhoitajan perheelle myös juhliin varatut rahat.

Radiokanavan kaksi juontajaa tekivät viime viikolla pilapuhelun sairaalaan, missä herttuatar Catherine oli hoidettavana vaikean raskauspahoinvoinnin vuoksi. Juontajakaksikko esitti olevansa kuningatar Elizabeth ja prinssi Charles.

Puhelun vastaanottanut Saldanha oli yhdistänyt puhelun Catherinea hoitaneelle sairaanhoitajalle, joka oli antanut naisen voinnista tietoja soittaneille. Radiojuontajat ovat nyt hyllytetty ja heidän kerrotaan ottaneen sairaanhoitajan kuoleman hyvin raskaasti. Katso juontajien hiljattainen haastattelu alta:

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat