"Olisin onnellinen myös ilman lapsia" Kirsi Alm-Siiran blogikirjoitus puhuttaa netissä

03.12.2013 14:45 - Heli Thoren

Tunnettu tv-kasvo kertoo, että uskaltaa nykyään kertoa myös sen, että toisinaan arki lasten kanssa on auvon sijaan taistelua.

Oletko onnellinen, kun sinulla on lapsia? Moni äiti pitää moista kysymystä jopa naurettavana. Tai ainakin haluaa pitää. Tottakai lapset ovat parasta, onnellisinta ja ihaninta, mitä omassa elämässä on. Mutta ovatko kaikki todella samaa mieltä?

Uutisankkurina ja tv-kasvona tunnettu Kirsi Alm-Siira, 39, kirjoittaa Porilainen ilman kurkkusalaattia -blogissaan rehellisesti omista tuntemuksistaan äitiydestä. Alm-Siira kertoo, että otti aikaa, ennen kuin hän uskalsi kertoa omista tunteistaan rehellisesti. Alm-Siira kertoo, että hän olisi onnellinen myös ilman lapsia:

Olen saanut kaksi huikean hauskaa, etevää ja arvioni mukaan hyväsydämistä lasta. Heidän syntymänsä jälkeen elämäni muuttui täysin, ehkä lopullisesti. Entisen vitsiniekkatehokkuus-Kirsin tilalle on tullut huolestusahdistus-Kirsi, joka pohtii maailmaa lastensa näkökulmasta.

Mitä, jos jäätiköt sulavat ja lapseni hukkuvat tänne? Mitä, jos itänaapurissa joltain lähtee mopo käsistä ja Suomi vallataan? Alm-Siira kuvailee äitiyden mukana tuomaa huolta blogissaan.

Lue koko kirjoitus täältä.

Kilpailut

Uusimmat