Härkä on kaunis, rapu paras suutelija - tunnistatko itsesi rehellisestä horoskoopista?

09.01.2014 13:15 - Rea Tallgren

Horoskooppeja kirjoittavat yleensä ihmiset, jotka eivät ymmärrä tähtimerkeistä mitään. Niin myös tässä tapauksessa. Kuitenkin blogikirjoitukseen liitetty "rehellinen" horoskooppi on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Ilmeisesti ihmiset tunnistavat siitä itsensä harvinaisen hyvin.

Blogiin kirjoitettu "rehellinen" horoskooppi listaa eri horoskooppimerkeille ominaisuuksia, joita se ei perustele millään tavalla. Ilmeisesti moni näistä piirteistä kuitenkin osuu kohdalleen, sillä horoskooppia on jaettu muutamassa päivässä yli 10 000 kertaa Facebookissa. Myös Suomessa englanninkielinen horoskooppi kiertää netissä. Suomensimme sen alle, jotta se on helppolukuisempi.

Etsi oma merkkisi alta. Tunnistatko itsesi?

VESIMIES 20.1. -18.2.

Luotettava ja viehättävä. Loistava suutelija. Ainutkertainen. Vesimies on ylpeä itsestään, mitä ikinä tekeekään. Ottaa hoitaakseen minkä tahansa projektin. Sottainen ja huono organisoimaan. Arvaamaton. Loistava rakastaja - silloin kun ei nuku. Rakastaa usein lemmikkiään enemmän kuin perhettään. Voi olla hyvin ärsyttävä yrittäessään saada kerrottua asiaansa. Ei tykkää tapella, mutta jos joutuu kamppailutilanteeseen, tyrmää vastustajansa varmasti.

KALAT 19.2. - 20.3. 

Hellä ja välittävä. Fiksu. Tykkää olla huomion keskipisteenä. Hyvä organisoimaan. Viehättää vastakkaista sukupuolta hyvin paljon. Intohimoinen ja loistava rakastaja. Välillä liian naivi, ja satuttaakin itsensä helposti. Todella outo - mutta hyvällä tavalla. Huumorintajuinen ja ajattelevainen. Rakastaa vitsailla. Todella suosittu. Hassu ja mukava. Ystävänä uskollinen, mutta valitsee omat ystävänsä tarkkaan. Elinikäinen kumppani, viihtyy pitkissä parisuhteissa.

OINAS 21.3. - 19.4.

Avoin ja rakastettava. Spontaani. Tämän kanssa ei kannata leikkiä. Hauska ja loistava suutelija. Rakastaa olla parisuhteessa ja arvostaa perhettään. Antelias ja addiktoiva, usein myös kovaääninen. Pakottava tarve olla aina oikeassa. Voi väitellä tuntikausia saadakseen viimeisen sanan.

HÄRKÄ 20.4. - 20.5.

Härkä voi olla aggressiivinen ja tappelee epäröimättä saadakseen tahtonsa läpi. Rakastaa pitkiä parisuhteita. Voi olla välillä ärsyttävä, mutta lähinnä saadakseen huomiota. Loistava suutelija, loistava persoona. Itsepäinen ja välittävä ihminen. Härkä voi olla hyvin itsekeskeinen ja halutessaan jotain, tekee kaikkensa saadakseen sen. Rakastaa nukkumista ja on usein laiska. Härkä on horoskooppimerkkien kauneuskuningatar.

KAKSONEN 21.5. - 21.6.

Mukava ja hyvä kuuntelija. On todella hyvä hämmentämään ihmisiä. Rakastaa mieluummin kuin vihaa - mutta on silti aina valmis tappeluun. Ei suostu kuuntelemaan puppua kenenkään suusta. Kertoo mielellään, mitä odottaa toisilta ja loukkaantuu helposti. Hukkaa koko ajan tavaroitaan ja unohtelee asioita. Voi olla hyvin sarkastinen ja lapsellinen ja myös hyvin utelias. Kuitenkin luotettava ja yleensä aina onnellinen. Kovaääninen ja avoin. Kova puhumaan. Antaa helposti anteeksi ja rakastaa vehtailua. Omaa kauniin hymyn. Antelias ja vahva.

RAPU 22.6. -22.7.

Maailman paras suutelija. Todella, todella viehättävä. Rakastajana rapu on ainutlaatuinen, ja onkin vällyjen välissä todella intohimoinen kumppani. Parantumaton romantikko. Todella luova ja usein totaalisen hullu. Hauska ja usein juhlien keskipiste. Spontaani. Ravusta kannattaa pitää kiinni!

LEIJONA 23.7. - 22.8.

Loistava puhumaan. Hyvännäköinen ja intohimoinen. Yleensä iloinen, mutta kun leijonalla on huono päiviä, käyttäytyy todella lapsellisesti. Jos leijonalla on ongelma, se on kaikkien muidenkin ongelma. Ennalta-arvattava. Osaa pitää hauskaa. On hyvä lähes kaikessa, mihin ryhtyy. Vaatimaton ja käyttää maalaisjärkeään nopeasti hyödykseen. Rakastaa pitkiä parisuhteita.

NEITSYT 23.8. - 22.9.

On parisuhteissa aina se dominoiva osapuoli. Neitsyelle on helppo puhua. Haluaa aina sanoa viimeisen sanan. On lojaaji loppuun asti. Välillä liian helposti pomputeltavissa. Neitsyt uskoo tievänsä aina kaiken - ja usein tietääkin. Käyttäytyy muita kohtaan kunnioittavasti, mutta menettää kunnioituksensa jos joutuu epäreilun kohtelun uhriksi. Neitsyt ei unohda - eikä anna anteeksi.

VAAKA 23.9. - 22.10.

Vaaka on mukava kaikille, joita tapaa. Hassu ja suloinen. Vaaka voi halutessaan toimia sovittelijana ja saakin monta riitaa (omia tai muiden) sovittua alta aikayksikön. Toisaalta vaaka saa myös halutessaan aikaan draamaa, joka jättää kaiken muun varjoonsa. Voi kantaa kaunaa vuosia. Ystävänä uskollinen loppuun asti. On usein todella hyvä urheilemaan ja hyvin luova. Romanttinen höppänä.

SKORPIONI 23.10. - 22.11.

Rakastaa vitsailla ja hänellä onkin loistava huumorintaju. Rakastaa olla hemmottelun kohteena. Todella energinen ja ennalta-arvattava. Puhelias. Skorpioni rakastaa rahan hajua ja tuntua. On hyvä ansaitsemaan rahaa, mutta vielä parempi kuluttamaan sitä. Suojelee viimeiseen hengenvetoonsa asti läheisiään. On hyvä ja luotettava ystävä, mutta mikäli skorpionin luottamuksen pettää, ystävyys päättyy siihen.

JOUSIMIES 23.11. - 21.12.

Jousimies on spontaani ja saa vastakkaisen sukupuolen huomion minne meneekään. Rakastava. Viihtyy suurimman osan ajastaan yksin, mutta kannattaa silti pitkiä parisuhteita. On kärsimätön, eikä jaksa kuunnella pötypuhetta keneltäkään. Vaikka rakastaakin paljon, ei näytä sitä helpolla, koska pitää sitä merkkinä heikkoudesta. Voi usein olla lapsellinen. Mahtava sängyssä. Naispuoliset jousimiehet ovat aina todella kauniita. Vaikka jousimies on lämmin ja mukava, saa hän sinut itkemään, jos loukkaat häntä.

KAURIS 22.12. - 19.1.

Kauris on todella sanavalmis eikä pelkää puhua suutaan puhtaaksi. Heittelee usein nasevia kommentteja keskustelun sekaan. Aina seksikäs ilmestys. Laiska, mutta jos löytää mieleisensä työn, antaa sille kaikkensa. Saa aina tahtonsa läpi ja onkin todella hyvä puhumaan. Vastustamaton. Urheilessaan todella voitontahtoinen. On hyvä kokki, mutta tykkää silti enemmän syödä ulkona. Rakastaa vitsailua.

Lähde: Aninsomniacdreams.wordpress.com

Kilpailut

Uusimmat