Kuka on Joensuun pierunainen? Haju pinttyi kyytiä tarjonneen autoon

23.06.2014 15:08 - Rea Tallgren

Suomalaisen miehen avautuminen Kimppakyyti-sivustolla Facebookissa ei ole jäänyt ihmisiltä huomaamatta ja teksti kommentteineen onkin päässyt Feissarimokat-sivustolle.

Kimppakyyti-sivustolla Facebookissa haetaan joko autokyyteihin matkustajia tai sitten matkustajat itse etsivät kyytiä kohteeseen, jonne haluavat. Tapana on jakaa matkustuskuluja ja toki monesti kyyditettävät ja kuljettajat myös tutustuvat toisiinsa matkan aikana.

Eräs suomalainen mies sai kuitenkin kyydittävältään hieman enemmänkin kuin mihin oli varautunut. Hänen mukaansa hänen kyyditsemänsä Joensuuhun matkalla ollut nainen nimittäin kärsi pahemmanluokkaisista ilmavaivoista, eikä mies ole saanut hajua katoamaan autostaan matkan jälkeen, vaikka oli jo kahden päivän ajan sitä tuulettanut.

Mies muun muassa sanoi koko auton olevan pilalla hajun takia. Hänen mukaansa nainen ei ollut ensin myöntänyt piereskelevänsä.

"Sitten se töräytti sellaisen pommin, ettei jäänyt mitään epäselvyyttä mistä se tuli. Sit se jotain: "Voe kauhee, minnuu niin hävettää." Sit loppumatka meni silleen, et kumpikin nauro jo vedet silmissä, kun se ei ollut edes todellista. Oon elämässäni tavannut jos jonkinmoista pierupersettä, mutta mitään vastaavaa kuten hän, en kyllä koskaan." mies selittää kommentissa.

Hän ei suostu kertomaan, kuka kyseinen ilmavaivainen, ilmeisesti joensuulainen nainen oli, mutta esittää silti naiselle pyynnön.

"Jos tunnistat itsesi niin käy nyt edes ostamassa hajukuusi Biltemasta ja lähetä se mulle postissa."

Katso hulvaton päivitys kommentteineen kokonaisuudessaan tästä. Kerroimme aiemmin siitä, mitä tapahtuu, jos pierua on pidätellyt koko yön ja lopputuloksen kuvaa videolle. Katso tuo video ja artikkeli tästä.

Lähde: Feissarimokat

Kilpailut

Uusimmat