Oletko sosiaalinen vai kova tekemään töitä? Katso mitä luomesi kertovat sinusta

13.10.2014 08:15 - Reija Saarinen

Kiinalaisen astrologian mukaan luomen paikalla on merkitystä.

Kiinalaisen astrologian mukaan luomen paikalla on suuren suuri merkitys. Se saatttaa nimittäin kertoa yllättäviä faktoja luoneesta ja terveydestä. Mitä kehossa olevat luomet sitten kertovat,  Simon Wong paljastaa.

1. Otsa

Jos sinulla on luomi keskellä otsaa, et todennäköisesti ole kovinkaan hyvä kommunikoimaan ihmisten kanssa. Jos luomi taas sijaitsee sivussa, se merkitsee sitä, että olet keskittynyt ja energinen.

2. Kulmakarva

Kulmakarvojen alapuolella oleva luomi on merkki siitä, että sinulla on runsaasti vaurautta. Jos se on piilossa karvojen alla, on se vieläkin merkityksellisempi. Jos luomi taas on kulmien yläpuolella, kuten Angelina Joliella, tarkoittaa se sitä, että elämässäsi varakkuus on tasaista.

3. Silmäluomi

Jos sinulla on luomi silmäluomessasi, olet todennäköisesti ihminen, jolla on taipumusta menettää rahaa. Silmien alla oleva luomi sen sijaan kertoo siitä, että olet liiankin tunteellinen.

4. Poski

Poskessa oleva luomi kertoo yksinäisyydestä ja siitä, että olet ehkä ihminen, jonka on vaikea sitoutua ja perustaa perhe.

5. Korva

Kiinalaisessa astrologiassa korvassa oleva luomi on merkki hyvästä luonteesta ja maineesta. Korvan sisällä oleva luomi tarkoittaa pitkää ikää ja viisautta.

6. Nenä

Jos sinulla on luomi nenän päässä, olet todennäköisesti hieman epävakaa. Nenän sivussa olevat luomet sen sijaan kertovat siitä, että sinulla on rahaa.

7. Leuka

Leuassa oleva luomi tarkoittaa päättäväisyyttä ja sitkeyttä.

8. Huulet

Jos sinulla on luomi ylähuulessa, nautit todennäköisesti hyvästä ruoasta ja elämän pienistä iloista. Alahuulessa oleva luomi sen sijaan kertoo siitä, että lapsesi menestyy elämässään.

9. Käsi

Kyynärpään alapuolella olevat luomet kertovat myötätunnosta. Kyynärpään ja olkapään välissä olevat taas kertovat siitä, että tienaat rahaa helposti.

10. Rinta

Rinta symboloi valtaa, joten jos sinulla on luomia rinnassa, olet todennäköisesti korkeassa asemassa.

11. Maha

Mahassa oleva luomi tarkoittaa sitkeyttä ja päättäväisyyttä.

12. Kädet

Käsissä olevat luomet kertovat siitä, että olet taitava.

13. Selkä

Selässä oleva luomi kertoo, että kannat mukanasi taakkaa. Joudut myös ponnistelemaan menestyksen eteen.

14. Jalat

Reidessä oleva luomi edustaa seksuaalisutta ja sitä, että olet rohkea ja ulospäinsuuntautunut. Jos sen sijaan omistat luomen pohkeessa, olet kova tekemään töitä.

15. Rinnat

Olet eräänlainen äitihahmo ja siksi sinulla on vankka paikka yhteiskunnassa.

16. Takapuoli

Jos sinulla on luomi takamuksessa, tarkoittaa se sitä, että olet antelias ja auttavainen.

Oletko älykäs vai viehättävä? Jos haluat tietää mitä silmiesi väri kertoo sinusta, lue aihetta käsittelevä artikkeli täältä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat