5 yllättävää asiaa, joita annetaan vuokralle: Mukana hauta-arkkuja ja lemmikkejä

05.11.2014 13:49 - Senni Loikala

Kaikkea ei ole viisasta hankkia omaksi. Vuokraisitko sinä kuitenkaan hauta-arkkua läheisellesi tai lemmikkiäsi tuntemattomalle?

Merkkikäsilaukut

Ainakin maailmalla on olemassa kalliita design-käsilaukkuja vuokraava nettipalvelu. Jos edessä on jokin yksittäinen juhla, voi laukun vuokraaminen todella kannattaa. Tällöin voi päästä kantamaan edes yhdeksi päiväksi Louis Vuittonia, jos tilipussista ei riitä oman laukun hankintaan.

Hauta-arkut

Hautajaiskulut syövät ison loven lompakkoon. Siksi maailmalla onkin kehitetty eräänlainen vuokra-arkku. Kysymys on arkun ulkokuorista, mutta sisusta on uusi. Arvokkaan näköisen arkun saa vuokralle siunaustilaisuuteen, mutta krematorioon tai maan poveen lähtevät vain vainaja ja arkun sisusta. 

Jonottajat

Maailmalla voi välttää pitkästymästä pitkissä jonoissa esimerkiksi kaupassa, pankissa tai miksei myös huvipuistossa. Jonottajiksi palkatut henkilöt odottavat puolestasi tunteja ja jopa päiviä. Jonottajaksi ryhtyminen sopii heille, ketkä tahtovat päästä tienesteille tekemättä juuri mitään.

Kuuluisuus

Voisi luulla, että kuuluisuus täytyisi ansaita tai hankkia, eikä ostaa. Näin ei kuitenkaan ole, sillä Celeb4day-palvelu tarjoaa kokemuksen julkkiksen elämästä. Noin 400 eurolla saat paparazzit puoleksi tunniksi kintereillesi räpsimään kuvia, huutamaan nimeäsi ja takaamaan, että tunnet itsesi Hollywood-tähdeksi. Jos ostat megatähtien paketin, kuusi paparazzia häiritsevät sinua kahden tunnin ajan ja lisäksi saat oman tiedottajan, henkivartijan, limusiinin ja ulkonäköäsi ehostetaan.

Lemmikit

Maailmalla on eläinten pelastuskotien järjestämiä palveluita, joissa ihmiset pääsevät vuokraamaan lemmikkejään tunneiksi, päiviksi tai jopa viikoiksi. Systeemi palvelee erityisesti heitä, ketkä harkitsevat oman karvaturrin ottamista, mutta tahtovat ensin nähdä, millaista arki oikein on hännänheiluttajan kanssa. Tuotot menevät pelastuskotien toiminnan tukemiseen.

Lue myös: 5 tilannetta, joissa rahasta pihit ihmiset ärsyttävät

Kilpailut

Uusimmat