Rintaleikkaus meni järkyttävästi pieleen: "Näytän siltä kuin minulla olisi neljä tissiä"

07.05.2015 23:15 - Eeva Rajala

Jokainen leikkaukseen menevä tietää, että aina on riskejä. Kaikkiin lopputuloksiin ei kuitenkaan osata varautua.

27-vuotias kahden lapsen äiti Stacy oli aina halunnut isommat rinnat itsellensä. Vuonna 2008 hän toteutti unelmansa ja kävi rintojensuurennusleikkauksessa. Nainen oli hyvin tyytyväinen lopputulokseen, kertoo Daily Mail.

- Kun otin rintaimplantit, olin innoissani. Olin odottanut vuosia sitä hetkeä. Ne olivat ihanat parin, kolmen vuoden ajan ja nyt ne ovat aivan kamalat, nainen selvensi brittitelevisiossa nähtävässä Extreme Beauty Disasters -ohjelmassa.

"Tekisin mitä vain, että rintani olisivat taas lättänät"

Kolme vuotta rintaleikkauksen jälkeen rinnat alkoivat näyttää aivan joltain muulta kuin kauniilta. Implantit irtosivat naisen omasta rintakudoksesta, ja lopputulos näyttää siltä, että naisella olisi neljä rintaa.

Kävi ilmi, että implantit oli asetettu naisen rintalihasten alle  melko ylös. Naisen luonnolliset rinnat roikkuivat alempana. Nainen kertoi ohjelmassa, miten hänen itsetuntonsa romahti asian vuoksi.

- Nyt tekisin mitä vain, että rintani olisivat taas lättänät. Näytän siltä, kuin minulla olisi neljä tissiä kahden sijasta, nainen kertoo.

Kyseessä kielletyt PIP-implantit

Ohjelmassa naiselle tehtiin rintojen korjausleikkaus. Leikkauksen aikana selville, että hänelle olikin laitettu vaaralliset PIP-rintaimplantit, jotka ovat kiellettyjä muun muassa Euroopan unionin alueella niiden suuren repeämisriskin vuoksi. Implantit on yhdistetty myös lukuisiin kuolemantapauksiin. Kävi ilmi, että kyseiset implantit olivat myös alkaneet vuotaa naisen ihon alla.

Stacy on nyt tyytyväinen korjausleikkauksen lopputulokseen ja kertoo tuntevansa olonsa jälleen normaaliksi.

Katso kuvat naisen rinnoista ennen ja jälkeen korjausleikkauksen täältä! (Daily Mail) Huomioi, että kuvat eivät välttämättä sovi herkimmille.

Lue myös: Naisen ylisuurista rinnoista operoitiin reilu kuusi kiloa pois - "ennen ja jälkeen" -kuvat julki

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat