Uusi internetvillitys hyökkää muodokkuutta vastaan: Naisten kuvista muokataan nyt hoikempia, katso

20.08.2015 10:45 - Reetta Haverinen

Kaikki eivät näytä olevan sitä mieltä, että kurvikkaiden naisten tulisi pukeutua bikineihin ja esitellä uhkeita muotojaan sosiaalisessa mediassa.

Kilojen ja vartalon kaarien kauneutta on ylistetty viimeaikoina internetissä tuon tuosta. Naiselliset muodot eivät ole enää tabu ja siten myös ylipainoiset leiditkin ovat uskaltaneet laittaa itsestään rohkeita otoksia Intagramiin ja Facebookiin.

Monet plussakoon bloggaajat ovat myös nousseet barrikaadeille hoikkuutta ihanoivaa yhteiskuntaa vastaan. Kauneus on kuitenkin katsojan silmässä: jotkut ihmiset eivät nimittäin näe kurveissa mitään viehättävää.

Kyseenalaista kuvankäsittelyn juhlaa

Astetta uhkeamman vartaloihanteen puolesta liputtaminen ei näytä innostavan näitä Thinner Beauty- internetvillitykseen mukaan lähteneitä ihmisiä. Myös Project Harpoon -nimellä kulkevan hullutuksen ideana on käsitellä kuvanmuokkausohjelmilla muodokkaiden naisten kropista monia kymmeniä kiloja keveämmän näköisiä.

Digitaalisesti tehdyt "rasvaimut" ovat toki taidokkaita, mutta kysymys kuuluu: miksi ihmiset käyttävät tällaiseen aikaa? Joillakin näyttää olevan hieman tekemisen puutetta.

Villitykseen mukaan lähteneet perustelevat toimintaansa sillä, että heidän mielestään hoikka vartalo on kehotyypeistä parhain eikä lihavuudesta tulisi koskaan tulla hyväksyttävää. Kaiken lisäksi ilmiöstä tekee entistä kyseenalaisemman seikan se, että Project Harpoon -hullutukseen hurahtaneet ovat käyttäneet muodokkaiden naisten otoksia ilman lupaa omissa kuvanmuokkausleikeissään.


Lue myös: Pluskoon Sports Illustrated -malli on jumalainen näky - mikä upea nainen!

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat