Täydellisen paahtoleivän salaisuus selvitettiin
Paahtoleipä maistuu etenkin aamupalalla, mutta millä tavoin se tulisi valmistaa, jotta se on mahdollisimman maistuva? Tuoreen tutkimuksen mukaan leipää tulisi paahtaa kaksi minuuttia ja kahdeksan sekuntia. Tämän jälkeen sen tulee antaa vetäytyä 22 sekuntia ennen voitelemista.
Tutkimuksen mukaan briteillä on on ehkäpä meistä suomalaisista poiketen kasa erilaisia päällysteitä. Briteissä leipää koristavat muun muassa valkosipuli sekä erilaiset kasvikset. Meillä leivälle päätyvät useimmiten perus täytteet eli leike ja juusto.
Mutta nyt kun tämäkin arvoitus on ratkaistu, voi jokainen kokeilla täydellisen paahtoleivän valmistusta vaikka heti.
Lue myös: Muuta lihottava leipä terveellisemmäksi - lue asiantuntijoiden neuvot
Lähde: Metro
Kilpailut
Uusimmat
Tammikuun paukkupakkaset tulivat maksaneeksi miljoonia - ennätysmäärä vahinkoilmoituksia
Espanjan suosituille turistisaarille alkoholin myyntikielto
Useat huolissaan taloyhtiönsä kunnosta - erityisesti yhden vuosikymmenen talojen remontteja lykätään
Windows95manin suuri kotiinpaluukeikka järjestetään Espoossa
Nobel-palkittu kirjailija Alice Munro on kuollut
Näytä lisää