Kuva: Fotolia

Nuori nainen järkyttyi asuntonäytössä: 677 euron vuokrahuone osoittautui siivouskomeroksi 

05.10.2015 20:15 - Mika Parikka

Asuntonäytössä ollut tyttö järkyttyi nähdessään millaista koirankoppia hänelle tarjottiin. 

Helsingin vuokrat ovat nykyään yleinen puheenaihe. Hinnat kantakaupungissa ovat nousseet niin korkeiksi, että harvalla yksin asuvalla on enää varaa siellä asua. Suihkuttomasta yksiöstä voi joutua helposti maksamaan 600-700 euroa.

Lontoo vetää kuitenkin tässäkin kilpailussa pidemmän korren. Netissä leviää twiitti, jossa eräs asuntonäytössä käynyt englantilaistyttö joutui hieraisemaan silmiään, kun hänelle oli näytetty hänelle tarkoitetun huoneen fasiliteetit.

Asunnon hinta oli Lontoon hintatasoon nähden suhteellisen halpa, noin 677 euroa kuukaudessa. Se myös sijaitsi hyvällä paikalla Lontoossa, Claphamin naapurustossa. Mainostettu, kimppakämpässä vapaana oleva huone ei kuitenkaan ollut edes huone, vaan portaiden alla oleva komero, joka olisi hyvin mennyt siivouskomerosta. Komeroon ei mahtunut yhtään mitään muuta kuin patja ja pari laatikkoa. Edes Harry Potter ei asunut yhtä huonoissa olosuhteissa. 

Alex Lomax twiittasi melko suoran mielipiteen nähtyään mitä hänelle tarjottiin:

"Minulle esiteltiin juuri vuokrahuoneena komerossa oleva patja. Kuukauden vuokrahinta oli 677 euroa. Haista p*ska Lontoo!"

Katso kuva Twiitistä ja kuvat "asunnosta" alta:




Lue myös: "Älä koskaan hanki koiraa vain, koska se on söpö" - nettikirjoitus muistuttaa tärkeästä asiasta

Lähde: NY Post

Kilpailut

Uusimmat