Kuva: YouTube

Miehet analysoivat älyttömällä videolla dildoja: "Tämä voisi tehdä sisuskaluista pirtelöä"

18.10.2015 21:15 - Mika Parikka

Videon perusteella miehille ei todellakaan kannata antaa dildoa. Jotain voi sattua vielä pahemman kerran.

On asioita joita miehet eivät ymmärrä, ja joita miesten ei edes pitäisi ymmärtää. Dildot ovat sellaisia. YouTube-videolla nähtävät miehet saattaisivat satuttaa itsensä erilaisilla videolla nähtävillä värkeillä, ellei videota oltaisi kuvattu valvotuissa olosuhteissa. 

Myönnettäköön, että allekirjoittanelle olisi vastaava homma ollut yhtä haastava. Miehenä on vaikea ymmärrää esimerkiksi Vibraplugin hienouksia, varsinkin kun tuote näyttää enemmänkin joltain pyhältä haltioiden symbolilta. 

Miesten kommentit ovat eeppisiä. Ei ole helppoa analysoida dildoa kameralle. Jokut heistä ovat myös varsin nokkelia tutkaillessaan tuotteita:

- Hmm. Kolme vaihdetta, vähän kuin polkupyörässä, eräs miehistä toteaa. 

- Näyttäisi vähän siltä, että tämä voisi tehdä jotain vahinkoa. Esimerkiksi pirtelöä käyttäjän sisuskaluista, toteaa toinen tutkiessaan The Flick-Her -tuotetta.

Noh, pääasiahan on se, että kohdeyleisö, eli naiset, osaavat laitteita käyttää. Meillä miehillä riittää ajateltavaa omissa kaluissamme varmasti ihan riittävästi. Katso älyttömän hauska video hämmentyneistä miehistä alta:


Lue myös: Dildo ei ole uusi keksintö - Puolasta löydettiin 250 vuotta vanha seksilelu

Lähde: Distractify

Kilpailut

Uusimmat