Kuva: Fotolia

Yksinäinen vanhus etsi päivittäin seuraa pikaruokalasta - henkilökunta yllätti täysin!

22.11.2015 11:15 - Mika Parikka

Monelle ruokailu McDonald'sissa ei tarkoita mitään, mutta jollekin se voi olla koko elämä.  

Harry Scott, 93 antoi Happy Mealille uuden merkityksen. Mies jäi leskeksi kuusi vuotta sitten, ja vuodesta 2013 hän on käynyt kuusi kertaa viikossa paikallisessa McDonald'sissa taistellakseen yksinäisyyttään vastaan. Sunnuntai on ainoa päivä, jolloin hän ei pikaruokalaan mene, sillä silloin hän vierailee kummityttönsä luona. Scott syö aina Happy Mealin, ja on ravintolassa jo kuuluisa kasvo. Hänellä on nykyään jopa oma pöytä.

Kun Scott täytti 93-vuotta, ravintolan henkilökunta päätti yllättää miehen täysin. He pistivät ilmapalloja ja lippuja miehen paikalle, ja pitivät tälle kunnon syntymäpäivät. Lahjaksi Scottille ostettiin pullo viskiä ja murokeksejä. Ravintola myös lupasi, että Scott saa tästä lähin Happy Mealinsa aina ilmaiseksi. 

"Lapset, jotka tulevat tänne ovat myös minun lapsiani, sillä minulla ei ole omia. He ovat minulle seuraa. Kun minulle pidettiin yllätysjuhlat, jouduin pyyhkimään kyyneleitäni", Scott kertoo liikuttuneena. 

Tarina on loistava muistutus siitä, kuinka me kaikki voimme pienellä huomaavaisuudella tehdä toisen elämästä elämisen arvoista. Monelle ruokailu McDonald'sissa ei tarkoita mitään, mutta jollekin se voi olla koko elämä. 

Kuvan Scottista ja hänen uusista ystävistään voit katsoa täältä


Lue myös: Tutkija selvittää: Kumpi on parempi vaihtoehto, aamutreeni vai pidemmät yöunet?

Lähde: Dailymail

Kilpailut

Uusimmat