Kuva: Fotolia

Entistä narkomaania autettiin koskettavalla tavalla - jakoi tunteikkaan videon

03.12.2015 15:45 - Senja Rapila

Vaikka välillä tuntuisikin siltä että seinät kaatuvat päälle, on aina mahdollista kokea pieniä ilon hetkiä silloin, kun sitä vähiten odottaa.

22-vuotias pizzalähetti Jeff Louis sai kokea elämänsä yllätyksen, kun hänelle annettiin todella suuri summa rahaa – tippinä.

Mies oli vienyt tilauksen kirkolle, jossa häntä pyydettiin tuomaan pizza sisään kirkon pastorille. Kun Louis oli vienyt tilatun pizzan sisälle, seurakunnan jäsenet toivat rahavaikeuksissa olleelle miehelle yli 650 euroa tippiä.

Rahaa joulunpyhiksi

Louis kertoo videolla, kuinka hän on yrittänyt saada elämäänsä raiteilleen ja päästä kuiville huumeiden ja alkoholin käytöstä. Tämä kaikki apu tuntemattomilta ihmisiltä sai kuitenkin miehen todella tunteelliseksi sekä kiitolliseksi, ja hän halusi jakaa asian sosiaalisessa mediassa.

- Tämä on täysin uskomatonta, että ihmiset jotka eivät tunne minua lainkaan haluavat auttaa minua näin, hän sanoi videolla.

Kirkon pastori Ken Wright myönsi, ettei hän uskonut Louisin saavan näin paljon tippiä. Hän oli kehottanut seurakuntalaisia antamaan tutulle pizzalähetille pientä tippiä, josta mies saisi edes 90 euroa joulupyhien kunniaksi.

Lue myös: Suomalaismiehen kirjoituksesta nettihitti - muistuttaa, miten pieni teko parantaa turvallisuuttasi

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat