Abortteja, painonpudotusta.. Näillä ehdoilla naiset suostuvat rikkaisiin naimisiin

26.09.2012 19:45 - Rea Tallgren

New Yorkin rikkaat eivät tyydy tavallisiin avioehtoihin naimisiin mennessään vaan vaativat asianajajiaan laatimaan heidän tuleville kumppaneilleen pilkuntarkat ohjeet siitä, mikä avioliitossa on sallittua ja mikä ei.

New Yorkin avioliittomaailman meno muuttuu koko ajan hektisemmäksi. Avioliittoehdoista tulee yhä värikkäämpiä sitä mukaan kun rikkaat miehet haluavat varmistaa vaimojensa pysyvän heille täydellisinä myös naimisiinmenon jälkeen.

Avioehtoihin lisätään nykyään muun muassa painorajoja, joita tuleva vaimo ei saa ylittää, tai hän menettää ison osan käyttörahoistaan. Eräässä avioehtosopimuksessa vaimo lupasi olla koskaan pukeutumatta vihreään väriin.

Avioehtoihin on kirjattu myös lupauksia siitä, että mikäli vaimo tulee raskaaksi, hän sitoutuu tekemään abortin sekä lupauksia siitä, että vaimo kokkaa miehelleen neljä lämmintä ateriaa viikossa.

Myöskin naiset ovat kunnostautuneet outojen avioehtojen iloittelussa; naiset ovat muun muassa vaatineet lisärahaa siitä, että suostuvat säännölliseen seksiin miestensä kanssa. Lisäksi he osaavat myös vahtia miestensä painoa avioehtojen varjolla ja joihinkin avioehtoihin onkin kirjattu, kuinka leveä vatsanympärys miehellä saa maksimissaan olla.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat