Aikuinen nainen solvasi pikkupojan vaatteita bussipysäkillä - äidin vastauksesta nettihitti

02.06.2016 16:15 - Senni Loikala

Netissä leviää vauhdilla päivitys, jonka eräs perheenäiti kirjoitti hänen lapsensa tyyliä arvostelleelle naiselle.

Sinä nainen bussipysäkillä, joka tulit keskeyttämään, kun minä ja poikani olimme juttelemassa.

En ole pahoillani siitä, ettet pitänyt, että juttelimme, kuka on meidän lempihahmo Disney-prinsessoista (Lumikki tietysti).

Zackary on 3-vuotias poikani, ja hän saa pukeutua keneksi tahtoo. Tänään hän oli pukeutunut Disney-prinsessaksi ja KYLLÄ, minä annoin hänen mennä tarhaan sen näköisenä.

Että miksikö? Sen takia, että hän tahtoi esitellä Elsa-prinsessan mekkoaan päiväkodin tädeille ja ystävilleen ja laulaa “Let It Go” -laulua; eihän hän ymmärrä sukupuolten stereotyyppejä, joihin SINUN mielestäsi hänen pitäisi mahtua. Kaikista tärkeintä on, että poikani on upea!

Poikani leikkii autoilla ja nukeilla, prinsessoilla ja merirosvoilla. Hän kulkee potkulaudallaan ja työntää leikkivaunujaan. Hän voi pistää kasvoilleen zombie-naamarin tai käyttää huulipunaa ja pukeutua mekkoon, jos hän tahtoo!

Joten ensi kerralla, kun näet meidät ulkona ja olipa poikani pukeutunut prinsessaksi tai cowboyksi, suuntaa halveksivat katseesi muualle ja myrkylliset sanat sisälläsi, ellet sitten ole kertomassa, kuinka upealta lapseni näyttää.

Sinun – ei meidän – pitäisi hävetä, että lähdit aamulla ovesta ulos.

Katso alta äidin aiemmin julkaisema valokuva pojastaan alta.

Lue myös: Äidille valitettiin toistuvasti tyttären käytöksestä - nettihitiksi noussut vastaus mykistää

Kilpailut

Uusimmat