Aikuiset huolestuivat lastenpaidan printistä - onko asiaton 3-vuotiaalle?

15.12.2016 16:15 - Senni Loikala

Kyseistä paitaa on tarkoitettu 3-16-vuotiaille tytöille.

Monet vanhemmat ovat närkästyneet brittiläisen Next-vaatebrändin lastenpaidan etumuksessa olevasta printistä, jossa lukee suomennettuna: ”Bändin kanssa Dublinissa, Manchesterissa, Leedsissä, Lontoossa ja Brightonissa.

Monien mielestä paidassa lukeva lause kuulostaa siltä, etteivät tytöt voisi itse soittaa bändissä, vaan he vain matkustelisivat idoliensa perässä pitkin maita ja mantuja.

Next myy kyseistä paitaa eri kokoisina 3-16-vuotiaille tyttölapsille. Netissä paidan printtiä kuitenkin syytetään seksistiseksi ja lapsia seksualisoivaksi.

Yksi tulistuneista vanhemmista oli Marie Nixon, jopa kuvamuokkasi paidan printtiä sellaiseksi, jollaisena se olisi häntä miellyttänyt. Muokatussa kuvassa paidassa luki: ”Olen bändissä” eikä: ”Bändin kanssa.” Nixon julkaisi kuvan Nextin virallisella Twitter-tilillä. Katso kuva tästä alta.

Nextistä on kommentoitu somekohua ja annettu pahoittelut siitä, että paita on aiheuttanut pahaa mieltä. Yritys ei kuitenkaan aio ottaa paitaa pois myynnistä ainakaan ennen joulusesongin päättymistä.

Katso alta vielä muokkaamaton kuva puhututtaneesta paidasta. Onko paidan printti sinusta sopimaton lapsille, vai onko yleisö sinusta ylireagoinut?

Lue myös: Äiti osti tyttärelleen vahingossa todella härskin paidan - katso hämmentävä kuva

Kilpailut

Uusimmat