Kuva: Fotolia

Äiti järkyttyi löydettyään tyttärensä hallusta epäilyttäviä pillereitä - viestiketjusta nettihitti

07.06.2016 08:00 - Iiro Myllymäki

Äiti ehti jo asettaa tyttärensä kotiarestiin ennen kuin totuus paljastui.

Eräs äiti koki järkyttävän yllätyksen löytäessään tyttäreensä huoneesta epäilyttävän näköisiä pillereitä. Hänen tyttärensä Ashley Banks, 16, on ladannut tilanteessa äitinsä kanssa käymänsä viestiketjun Twitteriin, jossa viestit ovat keränneet kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Tilanne sai alkunsa, kun Banks oli ohjeistanut äitiään etsimään hänen laskimensa ja laittamaan sen postilaatikkoon, jotta hänen ystävänsä voisi hakea sen sieltä. Äidin huomion kiinnitti yöpöydän laatikosta löytyneet värikkäät pillerit, joista äiti lähetti tyttärelleen kuvan.

Suivaantunut äiti kirjoitti, että ei suvaitse huumeita kodissaan ja laittaa tyttärensä kotiarestiin heti paikalla. 

Seuraavissa viesteissä Banks kuitenkin vakuutti, että pillerit eivät suinkaan ole huumeita. Hän pyysi äitiään laittamaan pillerit veteen, ja epäröivä äiti lopulta totteli ja sai selville "huumepillerien" todellisen luonteen.

Reagoituaan veden kanssa pillereistä tulikin leikkidinosauruksia. Tytärtä tilanne nauratti, mutta äiti ihmetteli, miksi hänen 16-vuotias tyttärensä on ylipäätään ostanut tuollaisia leluja. Tilanne on naurattanut lukuisia Twitterin käyttäjiä, ja Banksin päivitys on kerännyt noin 40 000 tykkäystä.

Lue myös: Mies järkyttyi löydettyään kotoaan kaksi käärmettä - karmivasta videosta nettihitti

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat