Äiti julkaisi realistisen kuvan vanhemmuudesta: "Nerouden ja hulluuden välillä tasapainoilua"

07.09.2016 14:15 - Senni Loikala

Valokuva, jossa eräs perheenäiti istuu suihkun lattialla pieni lapsi sylissään, tiivistää monista vanhemmuuden kauneuden ja äärimmäisen omistautuneisuuden hienosti.

Australialainen äiti Eden Clougher julkaisi kesäkuussa Facebook-päivityksen, joka on lähtenyt leviämään vauhdilla vasta hiljattain. Päivityksessä on pysäyttävä valokuva, jossa Clougher istuu alastomana suihkun lattialla pieni lapsensa sylissään. Tekstissä hän myös kirjoittaa vanhemmuudesta koskettavasti.

Tältä vanhemmuus näyttää… Suihkussa käynniltä puoli neljältä aamuyöllä, koska lapsi sai allergisen reaktion ja huusi koko yön. Se näyttää rakkaudelta ja kiintymykseltä, nääntymiseltä ja helpotukselta. Se näyttää raskausarvilta, muhkuraisilta sääriltä ja syvältä epätoivolta.

Tässä tilanteessa on kauneutta… Hiljaisuudesta syntynyttä kauneutta… Vain lämmintä vettä ja iho ihoa vasten. Minun täytyi saavuttaa tämä rauha; minulla ei ollut muita vaihtoehtoja.

Tarvitsin tätä valokuvaa. Minun piti ikuistaa tämä hetki, jotta pystyn näkemään sen jälkeenpäin ja muistamaan haavoittuvuuden ja taiteenlajin nimeltään vanhemmuus. Nerouden ja hulluuden herkän tasapainon.

Päivitystä on jaettu jo yli 54 000 kertaa. Katso liikuttava päivitys alta. Jos se ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Laura, 32, julkaisi samaistuttavan kirjoituksen äitiydestä: "Välillä tunnen olevani kuin teini-äiti"

Lue myös: Äidin nerokas keino saada lapset siivoamaan keittiö huvittaa netissä - kokeile samaa

Lue myös: Kuva pikkutyttöä kyyditsevästä motoristista suututti ihmiset - lapsen äiti julkaisi puolustuksen

Kilpailut

Uusimmat