Kuva: Fotolia

"Äiti, ota vaginasi pois naamaltani!" - noloimmat lausahdukset lasten suusta koottiin yhteen

15.12.2016 22:15 - Elisa Jalasjoki

Lasten suusta kuullut lausahdukset saavat toisinaan myös vanhempien kasvot punoittamaan.

Lasten suusta kuullaan usein totuuksia, mutta joskus myös sellaisiakin asioita, jotka eivät kuulu julkisille paikoille. Tällaisissa tilanteissa häpeän puna nousee nopeasti myös vanhempien kasvoille. 

Daily Mail -lehti kokosi sivuilleen listauksen noloimmista tilanteista, joihin lapset ovat vanhempansa saattaneet. Nämä kertomukset saavat sinut taatusti nauramaan. Katso tarinat alta.

"Olimme poikani kanssa matkalla katsomaan tyttäreni jalkapallo-ottelua. Äkkiä poikani alkoi udella, mistä lapset tulevat. Kerroin hänelle kaiken hyvin yksityiskohtaisesti. Kun pääsimme ottelualueelle ja istuimme muiden vanhempien vierelle, poikani totesi yhtäkkiä 'Isä, onko sinun spermasi vieläkin sisälläni?'"

"Äiti, ota vaginasi pois naamaltani!", toinen nainen kertoi poikansa huudahtaneen yhtäkkiä.

"Katso äiti! Tuolla poliisilla on samanalaiset käsiraudat kuin sinulla on makuuhuoneessa!"

"Selitimme tyttärellemme että äidillä on vauva mahassa, jonka isä laittoi sinne. Tyttäreni haluaa aina olla kuin minä, joten hän alkoi kertoa ihmisille tarinaa siitä, että hänellä on vauva mahassa, jonka isä on sinne laittanut. Voitte kuvitella katseet joita sain". 

"Ystäväni poika osoitti ostoskeskuksessa kävellyttä musliminaista ja huusi: 'Katso äiti, ninja!'".

"Tyttäreni hieroi kasvojani pienellä jalkapallolla ja koska se oli hänen mielestään hauskaa, annoin hänen jatkaa. Myöhemmin olimme ravintolassa ja tyttäreni tokaisi reippaasti: 'Annoin isille pallihierontaa aiemmin'. Emme jääneet jälkiruoalle."

Lue myös: Lasten eeppisimmät syyt raivokohtauksiin naurattavat netissä - katso hauskat kuvat

Lue myös: "Haluan kuoria ihosi pois" - kammottavimmat asiat, joita lasten suusta on kuultu

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat