Älä huomauttele näistä, nainen! 3 asiaa, joita mies häpeää eniten

23.01.2013 17:15 - Rea Tallgren

Tuoreiden tilastotietojen valossa on olemassa kolme asiaa, joita mies itsessään häpeää eniten.

Miehet verhoavat usein epävarmuutensa machoiluun tai huumoriin, mutta luvut puhuvat silti puolestaan. Tuoreiden lääketilastojen mukaan kolme vaivaa, johon miehet hakevat nykyään lähes 40 prosenttia aikaisempaa enemmän apua ovat kaljuus, lihavuus ja impotenssivaivat.

Lääkkeitä tilataan erityisesti internetistä, koska tuolloin asiasta ei tarvitse puhua kenenkään kanssa ja homman voi hoitaa alta pois "kasvottomasti" ja nopeasti. Kaikkiin näistä vaivoista saattaa olla yhteisenä nimittäjänä stressi, joka ei ainakaan parane, jos asiasta huomautellaan.

Mikäli miehelläsi on siis ongelmia jonkun ylläolevista asioista kanssa, ei kannata huomautella asiasta, vaan vakuuttaa, että välität hänestä juuri sellaisena kuin hän on. Vaikka hän vitsailisi asiasta, hän ei välttämättä pidä sitä ollenkaan vähäpätöisenä. Miettikää yhdessä, mitä asian eteen voisi tehdä, mikäli se häntä häiritsee. Tärkeintä on avoimuus. Pitää myös muistaa, että osa netistä tilattavista lääkkeistä voi olla jopa vaarallisia, joten turvallisinta olisi aina nähdä ensin lääkäriä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat