Älykoru maksaa yhtä paljon kuin asunto tai huippuauto - voiko olla hintansa väärti?

30.01.2015 21:15 - Senni Loikala

Uudella älyrannekkeella on hintaa lähes 133 000 euroa ja se on valmistettu äärimmäisen kalliista raaka-aineista. Kumman sinä ottaisit: alla olevan asunnon vai yhden rannekorun?  

Jos haaveissasi on oma asunto, kesämökki tai hieno auto, niin harkitse vielä. Samalla hinnalla saat nimittäin älyrannekkeen.

Kyseessä on Christophe & Co. -merkin Armill-älyranneke, jolla on hintaa päätähuimaavat 133 000 euroa. Ranneke on valmistettu hiilikuidusta ja siinä on 18 karaattia kultaa ja timantteja. Silti se ei ole mikään "bling bling" -koru, mutta toki se näyttää äärimmäisen tyylikkäältä.

Voisi kuitenkin oletttaa, että moisella hintalapulla varustetussa älyrannekkeessa olisi useita loistavia toimintoja. Halvemmatkin vempaimet näyttävät esimerkiksi kellonajan, seuraavat käyttäjänsä sykettä ja antavat muita terveydellisiä tietoja. Niitä huippukallis ranneke ei kuitenkaan tee.

Armill-rannekkeessa on teknologiaa, joka mahdollistaa yhteyden luomisen käyttäjänsä älypuhelimeen. Lisäksi korun omistajat saavat olla applikaation avulla yhteydessä yrityksen henkilökohtaiseen assistenttiinsa, jos he tahtovat kysyä jotain. Korujen ulkonäkö ja koko kustomoidaan kullekin asiakkaalle sopiviksi, joten toista samanlaista ei muilla taatusti ole.

Montas siis laitetaan?

Käy katsomassa kuvia tyyriistä älyrannekkeesta täältä.

Lue myös: Suloinen video sen todistaa: Teknologia ei koskaan korvaa rakkautta

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat