Batman-parta, spiraaliparta, Teräsmies-parta... vain taivas on rajana partamuodissa!

30.09.2014 19:09 - Senni Loikala

Kuvat erään kokeilunhaluisen nuoren miehen erikoisista partatyyleistä leviää netissä. Uskaltaisitko sinä muotoilla partasi samalla tavalla? Naiset, kertokaa mielipiteenne erikoisten partojen ulkonäöstä.

Uutisoimme keväällä tutkimuksesta, jonka mukaan naiset pitävät parrakkaita enemmän siloposkisista miehistä. Hyvät herrat, tuollaisille tutkimustuloksille saa haistattaa pitkät! Antakaa partanne kasvaa, jos karvainen tyyli teitä miellyttää.

Voisi uskoa, että ylpeys parrastaan vetoaisi myös naisiin. Vieläpä, jos päättää olla luova, kuten parta-aiheista blogia pitävä James Myrick. Kuvat miehen upeasta partataiteesta ovat nyt lähteneet leviämään netissä.

Moni nainen pitää taatusti seksikkäänä partaa, joka on muotoiltu Batmanista tutuksi lepakko-logoksi. Myös spiraaliksi muotoiltu naamakarvoitus voi saada naisen lumoutumaan. Ja kenties miehille, joiden parrat ovat muotoiltu @-merkiksi, saavat kaduilla mailiosoitteita vetäviltä kaunottarilta.

Miehet voivat hakea inspiraatiota partatyyliinsä ja naiset voivat vinkata kumppaneilleen kuumasta partamuodista täältä.

Parran puolesta lippua nostaa myös eräs brittitutkimus, jonka mukaan sänki vaikuttaa jopa siihen, millainen mies on isänä. Pääset lukemaan aiheesta tarkemmin täältä.

Lähde: Viral Nova

Kilpailut

Uusimmat