"Crossfit on kuin jumppapiiri" - suomalaismiehen kirjoitus leviää netissä

30.04.2014 07:45 - Rea Tallgren

Metallisydän-nimimerkin blogikirjoitus leviää netissä. Kirjoituksessa ruoditaan tuoreita kuntoilutrendejä.

Metallisydän-nimimerkki on kirjoittanut pitkän blogitekstin siitä, miten hän näkee erilaiset fitness- ja bikinifitness-kilpailut.

"Bikinifitness on se laji, jossa tähdätään SM-kisaan vuoden treenaamisen jälkeen. Ja sen vuoden aikana treenataan pelkkää peppua. Jos olet nuorehko nainen, joku on joskus kehunut sun peppua ja omistat joko Better Bodiesin tai Six Deucen housut, kannattaa suunnata tähtäin suoraan bikinifitnessin SM-kisaan. Tässä lajissa ei tarvitse hymyillä, kaikki katsoo kuitenkin vaan sun peppua. Ai niin, bikinifitness on myös se laji jota kaikki ”tosissaan treenaavat” dissaavat."

Hänen mukaansa crossfit puolestaan on laji, joka on kuin kuntopiiri, mutta sitä ei saa sanoa kuntopiiriksi, koska se on crossfittiä.

"Crossfitti on nyt kanssa muotia. Se on vähän niinkuin kuntopiiri, mutta se ei ole kuntopiiri, vaan crossfittiä. Siinä tehdään yhteen menoon erilaisia jumppaliikkeitä, mutta se ei ole jumppapiiri, vaan crossfittiä. Crossfitissä tärkeintä on tehdä WOD johon saattaa kuulua esimerkiksi K2E, HSPU, MU sekä thrustereita ja split jerkkejä. Niin ja kaikki puhuu niistä RM:istä ja PR:istä mutta kukaan muu kuin toinen crossfittaaja ei tajua mistä helvetistä on kyse. Siksi pitääkin käydä kurssi ennen kuin saa tehdä kuntopiiriä, ei kun siis crossfittiä. Niin ja bodajat ei tykkää crossfittaajista kun ne ei vedä leukojakaan oikein."

Kirjoitus on herättänyt tunteita, varsinkin lajiharrastajien keskuudessa. Sitä on jaettu Facebookissa vuorokauden aikana jo yli 8000 kertaa. Lue koko kirjoitus tästä!

Lähde: Metallisydän.fitfashion.fi

Kilpailut

Uusimmat