Kuva: Youtube

Disney-animaatioon ensimmäistä kertaa lesbopari? Traileri herättää innostusta netissä

01.06.2016 19:45 - Iiro Myllymäki

Pian ensi-iltansa saava Doria etsimässä -elokuva saattaa tehdä Disney-historiaa.

Nemoa etsimässä -elokuvan tässä kuussa ensi-iltansa saavasta jatko-osasta on julkaistu uusi traileri. Doria etsimässä -nimisen elokuvan traileri on herättänyt huomiota internetissä, sillä ihmiset ovat spekuloineet nähneensä siinä Disney-animaatioiden kaikkien aikojen ensimmäisen lesboparin. Elokuva on Pixar-yhtiön tuottama ja Walt Disney Picturesin elokuvateattereihin levittämä.

Trailerissa nähdään ohikiitävän hetken ajan kaksi naista, jotka hoitavat lasta lastenvaunuissa. Twitterissä Matthew Gottula -niminen käyttäjä twiittasi uskovansa kyseessä olevan animaatiojätin ensimmäinen lesbopari.

Samanlaista innostunutta spekulaatiota on käyty myös trailerin Youtube-kommenteissa. Jotkut kuitenkin huomauttavat, että kyse voi olla myös pelkistä kaveruksista tai sisaruksista. Disney Pixar ei ole antanut asiasta kommenttia.

Katso Gottulan twiitti alta:

Disneyn on vastikään toivottu edistävän sateenkaariväen asiaa elokuvissaan. Noin kuukausi sitten Disneyn toivottiin antavan Frozen-elokuvan jatko-osassa Elsa-prinsessalle tyttöystävän. Twitterissä pyyntö levisi hashtagilla #GiveElsaAGirlfriend, eli ”antakaa Elsalle tyttöystävä”.

Doria etsimässä -trailerin näet alta, ja epäilty lesbopari esiintyy trailerissa kohdassa 1:08:

Lue myös: Disney-fanit huomio: Tältä näyttää uusi Kaunotar ja hirviö -elokuva!

Lähteet: Popsugar, Time, Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat