Kuva: Youtube

Donald Trumpille naureskeleva mobiilipeli julkaistiin - katso hervoton video pelistä

18.09.2016 18:15 - Iiro Myllymäki

Jrump-pelissä Donald Trumpista innoituksen saanut hahmo haluaa pelastaa galaksin.

Yhdysvaltain presidentinvaalien loppuhuipennuksen lähestyessä tunnelmaan voi virittäytyä vaikkapa pelaamalla uutta mobiilipeliä. Ilmaiseksi ladattava, uusi Jrump-niminen peli piikittelee ketäpä muutakaan kuin republikaanien presidenttiehdokasta Donald Trumpia.

Peli sijoittuu vuoteen 2017, ja Trump (pelissä Jrump) on valittu presidentiksi. Pelin ideana on, että Trump haluaa tehdä ”galaksista jälleen mahtavan”, viitaten Trumpin vaalisloganiin ”Make America great again”. Pelaaja lähettää Trumpin yläilmoihin pelastamaan galaksia, ja mies pääsee etenemään ylöspäin hyppimällä pelaajan rakentamien muurien päällä. Matkallaan kohti korkeuksia Trump kohtaa vihollisia, kuten Hillary Clintoniin, Bernie Sandersiin ja Barack Obamaan perustuvat hahmot.

Pelin virallisessa kuvauksessa korostetaan, että peliin tulee suhtautua huumorilla. Huumoria ei pelistä ja siitä tehdystä trailerista ainakaan puutu.

”Kuten tiedätte, olen vihdoin tehnyt tästä planeetasta jälleen mahtavan. Olen tehnyt upeaa työtä presidenttinä, upeaa. Olen tehnyt lopun talvesta, olkaa hyvät. Tästä lähtien on aina kesä, koko ajan. Nyt kun työni tämän maan päällä on tehty, tarvitsen apuanne päästäkseni niin korkealle galaksiin kuin mahdollista”, pelin Jrump kertoo trailerissa erehdyttävästi Trumpia muistuttavalla äänellä.

Peli on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

Lue myös: Nyt ihmiset keksivät elokuvia Donald Trumpista: "Fifty shades of Orange"

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat