Kuva: Splash

Ed Sheeran yllätti nuoren faninsa akustisella keikalla - liikuttavasta videosta nettihitti

16.11.2016 14:45 - Tiina Svensk

Laulaja on yllättänyt kuuntelijoitaan ennenkin, mutta tuorein tapaaminen fanin kanssa on varmasti yksi koskettavimmista kohtaamisista

Jättihiteistään Thinking out Loud ja I See Fire tunnettu Ed Sheeran on pitänyt hetken aikaa hiljaiseloa etenkin sosiaalisessa mediassa. 25-vuotias muusikko vastasi kuitenkin sosiaalisessa mediassa levinneeseen kampanjaan viime viikolla.

Erittäin harvinaista Rettin oireyhtymää sairastava 9-vuotias Melody Driscoll on Sheeranin musiikin innokas fani. Melody on viettänyt Rettin oireyhtymän vuoksi 80 prosenttia elämästään sairaalassa, ja hänen vanhempansa päättivät toteuttaa tyttärensä suurimman haaveen.

Vanhemmat loivat Facebook-kampanjan, jonka avulla he yrittivät saada Sheeranin huomion. Ei kulunut kauaakaan, kun muusikko huomasi kampanjan ja päätti vierailla Epsomin sairaalassa Melodyn luona.

Pieni fani sai sairaalahuoneessaan yksityiskeikan, jota Sheeran säesti ukulelella. Pop Sugarin mukaan Sheeran vietti myös aikaa Melodyn kanssa, ja koskettava video vierailusta onkin levinnyt netissä hurjaa vauhtia - eikä ihme.

Videon nähneet ovat jakaneet liikutuksensa kommentteihin. Pystytkö sinä katsomaan pätkää kyynelehtimättä? Voit katsoa videon alta. Jos video ei näy, löydät sen täältä.

Lue myös: Ed Sheeranin uusi aluevaltaus: Näyttelijäksi synkkään tv-sarjaan

Lue myös: Ed Sheeranin kaksoisolento vuodattaa: "Yhdennäköisyys on tehnyt parisuhteistani huonompia"

Lähde: Pop Sugar

Kilpailut

Uusimmat