Kuva: Fotolia

Emma, 36, ostaa lapsilleen satoja lahjoja joka joulu - yhteissumma huimaa päätä

15.12.2016 14:45 - Rea Tallgren

Emmaa on syytetty siitä, että hän pilaa lapsensa hemmottelemalla heitä liikaa. Emma itse kieltää väitteen jyrkästi.

Mansaarella asuva Emma Tapping, 36, kertoo käyttävänsä joka vuosi lapsiensa joululahjoihin euroissa jopa 1800 euroa. Tappingin mukaan on tärkeää, että lahjakasa on lähes yhtä korkea kuin joulukuusi itsessään.

Viime vuonna Emma, joka johtaa lomakylää, sai osakseen syytöksiä siitä, että hän teki lapsilleen pelkkää hallaa, kun hän oli kertonut julkisesti ostaneensa lapsilleen yli 300 lahjaa. Emma ei kuitenkaan aio hidastaa tahtia. 

- Rakastan nähdä läheisteni kasvot, kun annan heille lahjoja, hän perustelee. 

Emmalla on kolme lasta; Mia, Ella ja Tatum, joista jokainen tulee tänä jouluna saamaan 96 lahjaa. Vaikka lahjamäärä huimaa päätä, kieltää Emma olevansa rikas. 

- Ostan lahjoja valmiiksi ympäri vuoden, hän selittää. 

"En pilaa lapsiani tällä"

Emma kertoo, että hänen perheessään lahjoja on aina annettu paljon. 

- Lapseni tietävät, mikä on oikein ja väärin, ja he arvostavat kaikkea, mitä saavat. Jos he rikkovat jotain, esimerkiksi puhelimensa, he joutuvat itse säästämään rahaa uuteen viikkorahoistaan. Eli ei, en pilaa heitä tällä lahjamäärällä, heidät on kasvatettu hyvin, Emma selittää häntä kritisoiville. 

Eniten Emmaa huolestuttaa se, jos joku lapsista avaa liian mieluisan lahjan, kun lahjojen avaaminen on vasta alussa, ja katoaa leikkimään tuolla lahjalla niin, että lahjojen avaaminen häiriintyy. 

Katso kuva Emman perheen lahjakasasta alta.

Lähde: The LAD Bible

Kilpailut

Uusimmat