Fitness-kaunotar julkaisi kuvan "mahamakkaroistaan" - seuraajat ylistivät tekoa

26.05.2016 18:00 - Pauliina Jokinen

Tuore vaimo julkaisi kuvan, joka sai seuraajat iloitsemaan.

Fitness-bloggaaja Anna Victoria vietti elämänsä onnellisinta päivää viikko sitten. Tuolloin Victoria avioitui unelmiensa miehen, Lucan, kanssa ja juhli häitään.

Vielä edellisenä päivänä Victoria oli ottanut poseerauskuvia, joissa hän esitteli häädieettinsä tuloksia. Kun tuore vaimo julkaisi otoksia Instagram-tilillään muutama päivä häiden jälkeen, ei hänellä ollut aavistustakaan, minkälaisen reaktion kuvien julkaisu aiheuttaisi.

Kuvakulma ratkaisee

Kuvassa Victoria on yhdistänyt kaksi kuvaa: otoksen, jossa hän esittelee "häävartaloaan" sekä kuvan, jossa näkyvät naisen olemattomat vatsamakkarat. Victoria kertoi kuvien ottohetkien välillä olevan vain kaksi minuuttia väliä.

- Istualtaan, rentoutuneena - jokainen kuvakulma ei ole paras mahdollinen ja se on ok, Victoria kirjoitti.

Osa Victorian 900 000 seuraajasta reagoi kuvaan hyvinkin vahvasti. Moni seuraajista kertoi kuvan olevan paras otos, jonka Victoria on julkaissut. Seuraajat kertoivat olevansa helpottuneita, että "täydellisen vartalon" omaavalla Victoriallakin on vatsamakkaroita.

"Ihanaa, en olekaan ainoa, jolla on vatsamakkaroita", seuraaja kirjoitti.

"Kiitos, että näytit meille myös tämän", Victoriaa kiiteltiin.

Poikkeuksellisesti fitness-bloggaajan kuva ei saanut lainkaan negatiivisia kommentteja, vaan naisen realistista ja rehellistä julkaisua kiiteltiin auliisti.

Lue myös: Nettijulkkispariskunta erosi - koskettavan erovideon katsonut jo puoli miljoonaa ihmistä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat