Kuva: AOP

Game of Thrones -kaunottaresta tekeillä seksirobotti - omaa jopa pulssin

07.11.2016 21:15 - Mika Parikka

Seksirobotit ovat tulevaisuutta. Niiden kehittäjät uskovat robottien olevan parempia rakastelijoita kuin oikeat ihmiset.

Game Of Thronesin suosituimpiin hahmoihin lukeutuvua lohikäärmeiden äiti Daenerys Targaryen voi kohta olla ostettavissa jokaiseen kotiin. Emilia Clarken näyttelemä hahmo on monen miehen päiväuni. Naisesta ollaan nyt suunnittelemassa seksirobottia, joka kuulostaa vähintäänkin kyseenalaiselta.

Robotilla kehutaan olevan lämmin iho ja jopa pulssi, eli siitä pyritään tekemään mahdollisimman todentuntuinen. Suoraan sanottuna keksintö kuulostaa suhteellisen friikiltä, mutta seksirobotit ovat vääjäämättä tulevaisuuta.

Emilia Clarke -seksirobotit eivät ole kuitenkaan päivänselvä asia. Seksirobottia suunnittelevan yhtiön toimitusjohtaja Matt McMullen on toiveikas projektin suhteen, mutta yksi asia on vielä epävarmaa. Mies on pyytänyt tuotantoyhtiö HBO:lta lupaa käyttää Clarkea mallina. Tällä hetkellä on siis HBO:n käsissä se, että toteutuuko robotti vai ei. 

Vielä ei ole tietoa siitä, että antaako HBO lupia, mutta Clarkellakin voisi luultavasti olla sanansa sanottavana asian suhteen. Jos HBO luvan myöntäisi, voisi olettaa, että muistakin sarjan hahmoista tehtäisiin robotit.

Game Of Thrones on yksi maailman suosituimmista tv-sarjoista. Sen toistaiseksi viimeisimmällä jaksolla oli 8,89 miljoonaa katsojaa. 

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: 7 kuumottavinta asiaa nykyteknologiasta - nyt ne foliohatut esiin!

Lue myös: BMW esitteli scifi-moottoripyörän - tätäkö on tulevaisuus?

Lue myös: Itserakennettavat robotit ovat lelumaailman tulevaisuus - katso video

Kilpailut

Uusimmat