Kuva: Fotolia

Hampurilaishaaste suoraan helvetistä - valmistetaan kaasunaamari päässä

10.08.2016 12:15 - Mika Parikka

Useilla ravintoloilla on erilaisia haasteruokia. Ideana on syödä jokin ateria tietyn aikamäärän puitteissa, jolloin siitä ei tarvitse maksaa mitään.

Ihmiset ovat lähtökohtaisesti yllytyshulluja. Sen ovat huomanneet myös monet ravintolat, jotka tarjoavat omaa haasteruokaansa. Useimmiten annos on järkyttävän kokoinen kaloripommi, jota voidaan maustaa vaikkapa tulisuudella. Jos yrittäjä saa syötyä aterian ravintolan antamaan aikamääreeseen mennessä, ei siitä tarvitse maksaa. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Netissä leviää kulovalkean tavoin uutinen uusimmasta haasteesta, jossa haastajien tulisi syödä mielipuolinen hampurilainen. Burgerissa käytetään niin tulisia chilejä, että kokki valmistaa sen kaasunaamari päässään. Se pitää sisällään älyttömät 10 000 kaloria. Vertailun vuoksi sanottakoon, että yhdessä BicMac -hampurilaisessa on noin 500 kaloria. 

Kammotus on tarjolla Rocker's Steak Housessa, joka sijaitsee Cambridgessa, Englannissa.

Tämä mielipuolinen kammotus tulisi syödä 30 minuutin sisään. Jos aikamääreeseen pääsee, on se ilmainen, mutta jos haastaja epäonnistuu, tulee sille hintaa noin 41 euroa. Terveellistäkö? Tuskin. 

Katso alta kuvia haastajista hampurilaisen kimpussa:

Voit katsoa kuvan myös täältä.

Voit katsoa kuvan myös täältä.

Voit katsoa kuvan myös täältä.

Lähde: Mirror

Lue myös: Torakanmaidon luvataan olevan ravintorikas terveyspommi - kokeilisitko uusinta superfoodia?

Kilpailut

Uusimmat