"Hänen sydämensä särkyi" - kuva autistisen tytön yksinäisistä synttäreistä leviää netissä

11.06.2016 18:15 - Iiro Myllymäki

Nainen aikoo tehdä autistisen serkkunsa seuraavista syntymäpäivistä paremmat sosiaalisen median avulla.

Rebecca Lyn käyttää sosiaalisen median voimaa hyvään tarkoitukseen. Hän on jakanut Facebookissa koskettavan kuvan serkustaan Halleesta, joka nähdään kuvassa viettämässä 18-vuotissyntymäpäiviään yksin ravintolapöydässä istuen. Kuvan yhteyteen kirjoittamassaan tekstissä Lyn kertoo, että Hallee on autistinen ja että hän oli erittäin surullinen siitä, ettei kukaan saapunut tämän syntymäpäiväjuhliin. Lyn on päättänyt, että seuraavista synttäreistä tytölle jää iloinen mieli.

”Voitte auttaa tekemään hänen tämänvuotisista synttäreistään upeat! Haluaisin saada hänen postilaatikkonsa täyteen synttärikortteja kaikkialta maailmasta! Hal rakastaa postin saamista – tämä olisi paras synttärilahja, mitä hän voisi ikinä pyytää. Jos voisitte omistaa muutaman minuutin päivästänne siihen, että lähettäisitte hänelle kortin, olisin ikuisesti kiitollinen”, Lyn kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kirjoituksensa loppuun Lyn on kirjoittanut Halleen osoitteen, johon kirjeet voi lähettää. Halleen 19. syntymäpäivä on heinäkuussa. Päivitystä on jaettu Facebookissa jo yli 130 000 kertaa, joten kirjeitä varmasti satelee Halleelle runsain mitoin. Monet ovat Facebookissa ja Twitterissä kertoneet lähettävänsä omat syntymäpäiväterveisensä nuorelle naiselle. Lue koko päivitys alta:

Lue myös: Kukaan ei saapunut pojan synttäreille - isoäidin Facebook-päivitys sai ihmiset toimimaan

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat