Harry Potter -joulukuusi on suorastaan maaginen ilmestys - katso hitiksi nousseet kuvat

26.11.2016 21:15 - Iiro Myllymäki

Kathryn Burnett koristeli joulukuusen, joka saa jokaisen Harry Potter -fanin kateelliseksi.

Jouluaattoon on enää alle kuukausi aikaa. Harry Potter -fanit voivat virittäytyä joulun tunnelmaan vaikkapa katsomalla brittiläisen Kathryn Burnettin Facebookissa jakamia kuvia koristelemastaan joulukuusesta. Tämä kyseinen joulukuusi on nimittäin täynnä Potter-magiaa.

Burnettin jakama Harry Christmas 2016 -valokuva-albumi on kerännyt jo yli 12 000 tykkäystä, eikä ihme. Joulukuusi on täynnä toinen toistaan hienompia yksityiskohtia. Kuusenkoristeina nähdään muun muassa Hedwig-pöllö häkissään, Ron Weasleyn Ford Anglia ja Kelmien kartta. Koko komeuden kruunaa kuusen päähän asetettu lajitteluhattu.

Burnett kertoo Metro.co.uk-sivuston mukaan, että kuusen koristelemiseen meni aikaa yhteensä kahdeksan tuntia.

- Monet koristeista eivät ole alun perin kuusenkoristeita, mutta olen onnistunut kiinnittämään ne. Kaikki alkoi vain pienestä ideasta, josta innostuin todella paljon ja päätin kokeilla. Mitä enemmän keräsin tavaraa, sitä enemmän innostuin homman valmiiksi saattamisesta, Burnett sanoo.

Myös Potter-kirjailija J.K. Rowling on noteerannut joulukuusen. Rowling on tykännyt Twitterissä Burnettin ystävän jakamasta kuusikuvasta.

Pääset tutustumaan koko valokuva-albumiin tästä. Alta voit katsoa muutaman valikoidun kuvan vuoden kenties upeimmasta joulukuusesta:

Lue myös: Harry Potter -elokuvassa härski viittaus - naurattaa netissä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat